Sport Centar

Problemi za organizatore SP za srednjoškolce: Reprezentacije ne žele igrati s RS-om

U Beogradu se u ovoj sedmici održava Svjetsko prvenstvo za srednjoškolce, stigle su mnoge države, a organizator je na takmičenje "prošvercovao" i selekciju manjeg bh. entiteta, koja treba da nastupi kao samostalna reprezentacija.

Problemi za organizatore SP za srednjoškolce: Reprezentacije ne žele igrati s RS-om

U Beogradu se u ovoj sedmici održava Svjetsko prvenstvo za srednjoškolce, stigle su mnoge države, a organizator je na takmičenje “prošvercovao” i selekciju manjeg bh. entiteta, koja treba da nastupi kao samostalna reprezentacija.

Skandalozna je to odluka organizatora, svakako, a izazvala je sada i pobunu zemalja učesnica.

Naime, brojne reprezentacije ne žele da igraju svoje utakmice sa RS-om, a između ostalih, to su Finska, Austrija, Turska…

One nisu prihvatile da igraju sa bh. entitetom te je tako već od jednog potencijalno lijepog takmičenja napravljen cirkus, skandal i politička igra…

svjetsko prvenstvo za srednjoskolce
KOMENTARI

KOMENTARI

ismet
Gost

PODLA SRBSKA GAMAD I NJIHOVE”NEVINE IGRE”…oni MOTRAJU da zaseru sve sto sluti na lijepo, na dobro…i onda jos kazu kako su”ugrzoeni”,jadni,kukavni..da Bog da vala bili i ajdni i kukavni!Dodijali su svakom normalnom insanu na dunjaluku!

Србенда
Gost

РЕПУБЛИКА СРПСКА ОЛЕ!!! Дејтонска трајна категорија

Brscs
Gost

Tako je i ne treba da igraju protiv svrbske govnari jadni sve su prije govorili hoce muslimani drzavu i nakraju se ispostavi ko je htjeo drzavu mi smo se borili za drzavu svih nacionalnosti srba, hrvata, bosnjaka i nacionalnih manjina.

ZMAJ
Gost

Sve ih u Italiju iza stakla pa neka rade tamo u ovim sirotinjskin trenerkama

wpDiscuz