Sport Centar

Prekinuta NHL utakmica nakon što je igrač St. Louis Bluesa doživio srčani udar (VIDEO)

Utakmica sjsvernoameričke hokejaške lige NHL između Anaheim Ducksa i St Louis Bluesa prekinuta je u prvoj trećini nakon što je igrač Bluesa Jay Bouwmeester doživio srčani udar.

Prekinuta NHL utakmica nakon što je igrač St. Louis Bluesa doživio srčani udar (VIDEO)

Utakmica sjsvernoameričke hokejaške lige NHL između Anaheim Ducksa i St. Louis Bluesa prekinuta je u prvoj trećini nakon što je igrač Bluesa Jay Bouwmeester doživio srčani udar.

Utakmica je prekinuta sedam minuta i 50 sekundi prije kraja prve trećine kod rezultata 1:1.

“Zahvaljujući brzom odgovoru naše liječničke službe i liječničke službe Anaheim Ducksa bili smo u stanju stabilizirati Jaya”, kazao je menadžer Bluesa Doug Armstrong.

Bouwmeester je bio pri svijesti nakon što mu je pružena pomoć i prebačen je odmah u bolnicu u Anaheimu. Utakmica će se odigrati neki drugi put, prenosi Hina.

Jay Bouwmeester (36) je Kanađanin i u NHL-u igra od 2002. kada su ga kao treći izbor angažirali Florida Panthersi. Sedam godina kasnije prešao je u Calgary Flames, a u St. Louisu je već osam sezona. S reprezentacijom Kanade je osvojio zlato na ZOI u Sochiju 2014. i dva puta je osvajao naslov svjetskog prvaka. Dva je puta bio biran u NHL All Star ekipu.

Video možete pogledati OVDJE.

jay bouwmeester
KOMENTARI

KOMENTARI