Sport Centar

Predsjednik Pofalićkog odbrusio treneru beogradske Crvene zvezde: Zašto nas spominješ?!

Fudbalski klub Pofalićki iz Sarajeva kojeg je trener Crvene zvezde Miodrag Božović u negativnom kontekstu pomenuo na konferenciji za medije pred utakmicu sa Javorom, a u vezi sa preokretom u Novom Sadu protiv Vojvodine (od 2:0 do 2:3), javio se redakciji beogradskog "Blica" tim povodom.

Predsjednik Pofalićkog odbrusio treneru beogradske Crvene zvezde: Zašto nas spominješ?!
FOTO: Kulovac: Dali smo mnogo reprezentativaca, a on ne zna ni gdje se nalazimo

“Od kako sam u klubu, Zvezda je stalno pod nekom sumnjom. Da čovek ne zna o kom klubu se radi, da je neki Pofalićki, pa je senzacija kada napravi preokret”, rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Galib Kulovac, predsjednik FK Pofalićki, kaže da mu nije jasno zašto je trener crveno-bijelih pomenuo klub za koji ne zna ni gdje se nalazi.

Mi smo osnovani 1936. godine i dali smo mnogo reprezentativaca bivšoj Jugoslaviji. Nekad su nas zvali, a i sad nas zovu “mali Željo”. Mislim da on ni ne zna ko smo mi i u kojoj ulici se nalazimo, ali naša adresa je Humska u Sarajevu. Dragan Džajić, najveća legenda jugoslovenskog i srbijanskog fudbala nedavno je izjavio da je Pofalićki treći klub u Sarajevu, odmah iza Sarajeva i Željezničara. Nama je drago što nas jedan takav čovjek i legenda spominje u pozitivnom kontekstu – rekao je Kulovac za “Blic”.

Adresa nižerazrednog sarajevskog kluba je u Humskoj ulici, pa je simbolično da je na istoj adresi kao i beogradski Partizan, konstatira “Blic”.

crvena zvezdamiodrag bozovicpofalicki
KOMENTARI

KOMENTARI