Sport Centar

Prce se zahvalio na priznanju “Ambasador sporta BiH”: Ovo dijelim sa saigračima iz reprezentacije

Nikola Prce, reprezentativac Bosne i Hercegovine, dobio je priznanje "Ambasador sporta Bosne i Hercegovine" od strane Sportskog saveza BiH.

Prce se zahvalio na priznanju “Ambasador sporta BiH”: Ovo dijelim sa saigračima iz reprezentacije
FOTO: Nagradu preuzela Nikolina sestra Karolina

Nikola Prce, reprezentativac Bosne i Hercegovine, dobio je priznanje “Ambasador sporta Bosne i Hercegovine” od strane Sportskog saveza BiH.

Iskusni bh. rukometaš zahvalio se na ovom priznaju, koje kaže da dijeli sa ostalim saigračima iz našeg nacionalnog tima.

“Priznanje “Ambasador sporta Bosne i Hercegovine” predstavlja za mene veliku čast i obavezu. Iskreno se zahvaljujem Sportskom savezu Bosne i Hercegovine. Ovo priznanje dijelim sa svojim saigračima iz reprezentacije. Našu momčad krasi velika borbenost, istinsko zajedništvo i drugarstvo, kako na terenu, tako i van njega. Igranje za reprezentaciju naše zemlje uvijek mi je pričinjavalo veliko zadovoljstvo, a plasmani na svjetsko i europsko prvenstvo svakako su najznačajniji događaji u mojoj karijeri. Veliku zahvalnost dugujem i našim vjernim navijačima koji su uvijek bili naš osmi igrač, gdje god smo igrali. Hvala vam svima, od srca. Vidimo se uskoro”, poručio je Prce.

Prce zbog obaveza u klubu nije bio u mogućnosti lično preuzeti nagradu, tako da je to umjesto njega uradila njegova sestra Karolina.

abasador sporta bihnikola prcesportski savez bih
KOMENTARI

KOMENTARI