Sport Centar

Prave snažan tim: Cedevita Olimpija se pojačala s donedavnim košarkašem Igokee

Cedevita Olimpija ambiciozno pravi tim za novu sezonu, pa je u skladu s tim dovela još jedno zvučno pojačanje - Amerikanca Jackieja Carmichaela (31).

Prave snažan tim: Cedevita Olimpija se pojačala s donedavnim košarkašem Igokee

Cedevita Olimpija ambiciozno pravi tim za novu sezonu, pa je u skladu s tim dovela još jedno zvučno pojačanje – Amerikanca Jackieja Carmichaela (31).

Doskorašnji košarkaš Igokee potpisao je ugovor sa Ljubljančanima i postao treći novajlija u Stožicama, poslije najboljeg strijelca VTB lige Markusa Keena i jednog od najboljih krila ABA lige Melvina Ejima.

CArmichael je krajem prošle sezone potpisao novi ugovor sa Igokeom, ali se ipak rastao sa ekipom iz Laktaša, pa će u takmičarskoj 2021/22 nastupati za popularne Zmajčeke.

“Dodali smo Jackieja Carmichaela na visoke pozicije. On je iskusan igrač, koga smo pratili prošle sezone i veoma dobro ga poznajemo iz Igokee. Razumije igru, zna da odlično nađe usamljenog saigrača i odlično igra u odbrani. Sigurno će se brzo uklopiti u naš sistem“, rekao je o novajliji trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac.

Pored ABA lige, Cedevita Olimpija nastupit će sljedeće sezone u Eurocupu.

cedevita olimpijajackie carmichaelkkigokea
KOMENTARI

KOMENTARI