Sport Centar

Prašina se ne spušta: Partizan prijeti izlaskom iz Superlige, stigla podrška Zvezde (VIDEO)

Kako smo ranije i pisali, odluka sudije da se ipak igra susret između Partizana i Mačve u subotu "podigla je mnogo prašine".

Prašina se ne spušta: Partizan prijeti izlaskom iz Superlige, stigla podrška Zvezde (VIDEO)

Odluka sudije da se ipak igra susret između Partizana i Mačve u subotu “podigla je mnogo prašine”.

Samo 20 minuta prije početka susreta stadion u Humskoj bio je zatrpan snijegom.

Nije se znalo da li će se igrati sve do 5 minuta prije početka susreta, a igrači i sudije su se ipak zagrijavali. Onda je odlučeno da se igra.

Izuzetno teški vremenski uslovi vladali su na stadionu, a sada Partizan prijeti istupanjem iz lige. Nezadovoljni Grobari odlučili su prije kraja susreta grudvama zasuti pomoćnog arbitra.

Čelnici ovog kluba smatraju da je odluka sudije da se igra glavni razlog zašto su crno-bijeli “prosuli” bodove na domaćem terenu.

“Smatramo da je grubo prekršen članak 68 Pravilnika o takmičenju. Uložit ćemo žalbu. Budemo li odbijeni, pokrenut ćemo drugostupanjski postupak. Budemo li ponovno odbijeni, razmotrit ćemo što i kako dalje. Partizanov upravni odbor blizu je odluke da donese odluku o istupanju iz Superlige”, poručio je Partizanov potpredsjednik Vladimir Vuletić.

 

Nakon ove najave stigla im je podrška najžešćeg rivala i prvog konkurenta za titulu prvaka – Crvene zvezde.

“FK Crvena zvezda ima puno razumijevanje za primjedbe FK Partizan koje su iznijeli u svom današnjem saopštenju. Saglasni smo da, ako propisi to dozvoljavaju, FSS poništi utakmicu koju je naš vječiti rival odigrao sa FK Mačva iz Šapca i omogući im odigravanje nove u terminu kada im to odgovara. Nadamo se da će takve odluke doprinijeti smirivanju strasti u srpskom nogometu i podići sportske odnose vječitih rivala na viši nivo, što FK Crvena zvezda iskreno želi”, istakao je direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Nisu baš svi saglasni sa Terzićem, posebno ne igrači. Tako je Filip Stojković, fudbaler Crvene zvezde, na pomalo ružan način prokomentarisao situaciju.

“Alo bre, mi odlučujemo sine, kad se igra. Zato što je*emo”, istakao je reprezentativac Crne Gore pokazujući na Zvezdin grb na dresu.

 

crvena zvezdamacvapartizansuperliga srbije
KOMENTARI

KOMENTARI