Sport Centar

Poznati glumac mora na sud: Krivična prijava zbog tuče na beogradskom derbiju

Navijač Crvene zvezde, glumac i voditelj Milan Kalinić, morat će na sud zbog tuče u kojoj je učestvovao u subotu uveče u hali "Aleksandar Nikolić".

Poznati glumac mora na sud: Krivična prijava zbog tuče na beogradskom derbiju

Navijač Crvene zvezde, glumac i voditelj Milan Kalinić, morat će na sud zbog tuče u kojoj je učestvovao u subotu uveče u hali “Aleksandar Nikolić”.

Javnost je posvjedočila turobnim scenama koje su se dogodile pored terena prije početka subotnje majstorice polufinala ABA lige između Zvezde i Partizana, a Više javno tužilaštvo najavilo je pokretanje postupka protiv navijača koji su učestvovali u tuči, javlja Tanjug.

“Protiv glumca Milana Kalinića i navijača Dalibora Krkovića policija će podneti krivične prijave u redovnom postupku zbog tuče na košarkaškoj utakmici između Partizana i Zvezde koja je održana u subotu u hali Pionir”, rečeno je Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu.

Krivična prijava će biti podnijeta protiv obojice zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje na sportskim priredbama, za koje je predviđena kazna od tri mjeseca do pet godina zatvora.

kkcrvena zvezdakkpartizanmilan kalinic
KOMENTARI

KOMENTARI