Sport Centar

Počelo uređenje gradskog stadiona ‘Jaklić’ u Bugojnu: Uklanjanje šiblja, farbanje ograde…

Unatoč hladnom vremenu i minusima koji se bilježe posljednjih dana u Bugojnu, počele su aktivnosti na uređenju gradskog stadiona "Jaklić“ u Bugojnu.

Počelo uređenje gradskog stadiona ‘Jaklić’ u Bugojnu: Uklanjanje šiblja, farbanje ograde…

Unatoč hladnom vremenu i minusima koji se bilježe posljednjih dana u Bugojnu, počele su aktivnosti na uređenju gradskog stadiona “Jaklić“ u Bugojnu.

“Poravnat ćemo teren, ukloniti šiblje, ofarbati ogradu… Želimo stvoriti ljepši ambijent za odigravanje nogometnih utakmica i kvalitetnije uvjete za rad sportskih klubova, ne samo nogometnih, nego i rukometnih, košarkaških i drugih”, kazao je predsjednik Nogometnog kluba “Iskra“ Davor Ivoš.

Dodaje da će biti uređeno i područje oko stadiona, na kojem se pazarnim danom nalaze pijačni štandovi, a koje je trenutno dosta zapušteno.

Po njegovim riječima, uskoro bi trebao biti objavljen spisak Stručnog štaba NK “Iskra“ i nogometaša, koji će činiti buduću okosnicu kluba.

Za 1. februar najavio je prozivku nogometaša “Iskre“ i početak priprema za nastavak drugog dijela nogometne sezone 2019./2020. u Drugoj ligi FBiH – grupa Zapad.

jaklicnkiskra
KOMENTARI

KOMENTARI