Sport Centar

Počele pripreme fudbalera Crvene zvezde, nekoliko novih igrača na prozivci

Nakon odlaganja starta priprema zbog komemoracije i sahrane klupske legende, Dragoslava Šekularca, fudbaleri Crvene zvezde su jučer sa pomoćnog terena Marakane krenuli u drugi dio sezone, u kojem će braniti titulu i prednost na tabeli u odnosu na najbliže pratioce - Radnički (devet bodova) i Partizan (15 bodova).

Počele pripreme fudbalera Crvene zvezde, nekoliko novih igrača na prozivci

Nakon odlaganja starta priprema zbog komemoracije i sahrane klupske legende, Dragoslava Šekularca, fudbaleri Crvene zvezde su jučer sa pomoćnog terena Marakane krenuli u drugi dio sezone, u kojem će braniti titulu i prednost na tabeli u odnosu na najbliže pratioce – Radnički (devet bodova) i Partizan (15 bodova).

U skladu sa najavom, na prozivku su došle novajlije Nemanja Milunović (BATE Borisov) i Miloš Vulić (Napredak), dok će Dejan Vidić biti pozajmljen Zemunu, u koji će verovatno i Slovak Erik Jirga, koji je došao iz Spartaka Trnave.

Sa druge strane, ekipu su ranije napustili Nenad Krstičić (AEK) i Nemanja Milić (BATE), a još je neizvjesno da li će ostati niz igrača (Degenek, Savić, Stojiljković, Rodić, Jovičić, Srnić i Meleg).

Uz izuzetak Miloša Degeneka, koji trenutno igra za Australiju na Azijskom kupu, svi su u petak došli na okupljanje.

Poslije uobičajenih ljekarskih pregleda, Zvezdini fudbaleri se u ponedjeljak, 14. januara, sele u njima dobro poznatu slovenačku bazu Terme Čatež, gdje će do 23. januara raditi na sticanju kondicije.

Druga faza priprema bit će obavljena u turskoj Antaliji, od 26. januara do 9. februara, a tamo će Zvezda imati i pet provjera. Rivali su njemački niželigaš Wacker Nordhausen, Austria Beč, Ludogorets, Rabotnički i Maribor.

fkcrvenazvezda
KOMENTARI

KOMENTARI