Sport Centar

Petrović: Neću se više nikada javiti ljudima u Željezničaru, to je ispod mog nivoa

Nakon konstatacije trenera Željezničara Amara Osima da se odbio rukovati sa Slavkom Petrovićem zbog "događaja od prije devet-deset mjeseci", reagovao je i šef stručnog štaba Radnika.

Petrović: Neću se više nikada javiti ljudima u Željezničaru, to je ispod mog nivoa

Nakon konstatacije trenera Željezničara Amara Osima da se odbio rukovati sa Slavkom Petrovićem zbog “događaja od prije devet-deset mjeseci”, reagovao je i šef stručnog štaba Radnika.

Na istoj press-konferenciji Petrović je konstatovao:

“Osvrnuo bih se na jednu stvar. Da je li to neka moda u Željezničaru da se treneru ne pruža ruka? To je prvo odbio Dino Pekić. Prvo sam prišao kulturno klupi pred samu utakmicu da poželim sve najljepše, jednostavno je to i zadatak domaćeg trenera. Međutim, Memić mi je odmahnuo rukom da ne prilazim… Mislim da je to stvar kulture. Ako Željezničar tri puta promaši zacrtani datum isplate jednom treneru, onda nisam ja kriv. To je na njihovoj strani. Ja se više nikada u životu od njih neću nikome od njih javljati. To je ispod mog nivoa. To nema veze sa sportom i fudbalom. To je malo razočaravajuće”, kazao je trener Radnika.

fkradnikfkzeljeznicarslavko petrovic
KOMENTARI

KOMENTARI

jaja
Gost

Debeli to je moda i u Evropi; danas Murinho odbio da se rukuje sa Lampardom.

Neko iz mase
Gost

A nije ispod tvoga nivoa šurovanje sa Begićem i Misimovicem da nas povalis kretenu pogani ni tvoje nejavljanje na telefon danima

vazda si mi bio odvratan
Gost

Sta si mislio gnjido debela…..neces ti dugo ni u Radniku….jer igras na 0:0 1:0….igra ti se svodi da se branis…..i da udaras najboljeg igraca…..
Žali se Misimovicu…..a ja on se hvala bogu ne pita nista…..

Montenegros
Gost

Mislim da je ispod tvog nivoa da spominješ dinu pekića….to je najveći papak i mamlaz koji je hodao ovim gradom

Emir Dobrača
Gost

Montenegros, je l* ti znaš Dinu Pekića? Jebem ti mater seljačku… Jadniče, što se sakrivaš iza nekakvih naziva, dođi na Grbavicu, pa mu to reci u lice?! Debiliu, jebem ti sestru…

Islam Krstic
Gost
Pa mogao si odmah nakon sto je drugostepena komisija oduzela klubu ono sto je izborio na terenu uputiti zaljenje sto je do toga doslo iznjeti makar svoj stav iako to ne bi nista promjenilo…tebi je novac uplacen sa par dana zakasnjenja prije nego sto su komisije i prva i druga zasjedala…drugostepena je nerjeseno glasala dakle pola ih je bilo da.klub koji je izborio evropu i ide u evropu da se uvazi uplata i klub opomene zbog kasnjenja….trebao si se izjasniti da klub koji je izborio Evropu i treba da ide u Evropu i da ti je zao sto je komisija… Čitaj više »
wpDiscuz