Sport Centar

Perutnina Ptuj srebrni partner Sportskih igara mladih 2019

Kompanija Perutnina Ptuj sedmu godinu srebrni partner Sportskih igara mladih.

Perutnina Ptuj srebrni partner Sportskih igara mladih 2019
FOTO: Enis Bešlagić zaštitno je lice brenda POLI i prijatelj Sportskih Igara Mladih

Kompanija Perutnina Ptuj sedmu godinu srebrni partner Sportskih igara mladih. Partnerstvo i prijateljstvo između kompanije Perutnina Ptuj i Sportskih igara mladih počelo je 2013. godine.

“Sve ove godine smo zajedno se družili sa našim malim SIMovcima, ispraćali smo generacije a upoznavali neke nove SIM-ovce. I ove godine Perutnina Ptuj je odlučila da bude uz do sada najveće SIM ludilo koje će se održati u 38 gradova. Turnir u malom nogometu/fudbalu za mlađu kategoriju, sad već poznat kao Poli CUP, će i ove godine kroz regionalna takmičenja dati finaliste koji će doputovati na Veliko finale u Sarajevu.” navodi se u saopćenju Sportskih Igara Mladih.

Sportski web portal SCsport.ba medijski je partner i prijatelj Sportskih Igara Mladih već nekoliko godina, a podsjećamo da su pobjednici ovogodišnje Lysobact Lige srednjih škola 2019 koje organizuje Udruženje “Razvoj sporta – Sport Centar” uz saglasnost Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo i uz podršku Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, osvojili direktan plasman u veliko finale SIM-a 2019.

perutnina ptujpolipoli cupsportske igre mladih
KOMENTARI