Sport Centar

Otkriveno zašto je Putin imao kišobran na ceremoniji Mundijala, dok su Macron i Kolinda kisnuli!

Osim pobjede Francuske nad Hrvatskom (4:2) i ostalih stvari koje su pratile ceremoniju dodjele pehara na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, najviše pažnje privukla je "priča o kišobranu".

Otkriveno zašto je Putin imao kišobran na ceremoniji Mundijala, dok su Macron i Kolinda kisnuli!

Osim pobjede Francuske nad Hrvatskom (4:2) i ostalih stvari koje su pratile ceremoniju dodjele pehara na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, najviše pažnje privukla je ”priča o kišobranu’.

Priča u kojoj su u glavnim ulogama bili predsednik Rusije Vladimir Putin, kao i predsednici Francuske Emmanuel Macron i Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Naime, na Lužnjikiju je u jednom trenutku počela da pada jaka kiša i svi su pokisnuli do gole kože (računajući i Macrona i Kolindu), osim Putina.

Ruski predsjednik je jedini imao kišobran iznad glave, a tamošnji mediji su otkrili zašto je tako bilo.

“Briga o kišobranu je briga osobe koja čuva predsjednika. U izvještaju ruske službe bezbjednosti jasno stoji da bi kišobran trebalo da se otvori preko glave Putina čim padne prva kap kiše. S tim u vezi, pitanja o kišobranu bi trebalo uputiti čuvarima Macrona i Kolinde”, stoji u saopštenju ruske službe, a koju su prenijeli ruski mediji.

I ostali su kasnije dobili kišobrane i ostalu zaštitu, međutim, već je bilo kasno.

 

kolinda grabar kitarovicsvjetsko prvenstvo u rusijivladimir putin
KOMENTARI

KOMENTARI