Sport Centar

Osim: Ja sam isprovocirao publiku na Tušnju? Čime? Svojim postojanjem?

Amar Osim i pored ubjedljive pobjede Željezničara na Tušnju (0:4) nije podlegao euforiji.

Osim: Ja sam isprovocirao publiku na Tušnju? Čime? Svojim postojanjem?

Amar Osim i pored ubjedljive pobjede Željezničara na Tušnju (0:4) nije podlegao euforiji.

Stručnjak Plavih, koji su ovom pobjedom preoteli lidersku poziciju Sarajevu, dao je veoma odmjerenu izjavu nakon susreta:

Niko nije postao šampion u novembru, niti će ikad postati. Osim u zemljama u kojima se prvenstvo završava u novembru. Nismo bili toliko loši, okolnosti su nam išle na ruku. Rano smo dali gol, a rezultat je možda i previsok. Ipak, bili smo bolji, Sloboda nije puno toga napravila. Moramo naglasiti da smo dočekani lijepo od rukovodstva Slobode i igrača, publika je bila korektna“. istakao je Osim.

Na konstataciju novinara Moje TV (možda i pomalo neprimjerenu) da je Osim uspio isprovocirati publiku na Tušnju, Željin strateg je kratko rekao:

“Ja isprovocirao? Čime? Svojim postojanjem? Ok, onda sam kriv. Hvala i prijatno”.

SLOBODA – ŽELJEZNIČAR 0:4

amar osimfkslobodafkzeljeznicar
KOMENTARI

KOMENTARI

Neko iz mase
Gost

Tata mata 😀

jaja
Gost

“novinar” moje tv, hahahahahaha, čuj novinar

Ni N od NOVINARA!
Gost

tako kad kazu “novinar” Klixa, Radiosarajeva, NAP-a, Source a NIGDJE NIKO nema zavrsenu zurnalistiku!To je sve goli clan SDP i to glavonog odbora SDP!I budala zna da su njihovi mediji i da su oni najveci remetilacki faktor u zemlji jer huskaju narod bezveze.Niti jednu lijepu pozitivnu vijest ne objavljuju, samo crnjake.Ja sam bas komentarisao onog kretena od “novinara” koji je prenosio tekmu iz Tuzle..lik je totalno nerealan, navija za Slobodu..i neka ih je Zeljo isprasio..crveni kmeri Tuzlanski…neka ih je Zeljo IZDEGENECIO:)

East side
Gost

Treba da mu bude jasno da provocira svojom pojavom jer je jednostavno odvratan.

Nek komsiji crkne krava
Gost

Volio bih vidjeti tvoju pojavu. Kako mozes nekog ocjenjivati na osnovu pojave/izgleda? Moze izgledati bilo kako ali da ima ljudskost u sebi i sve ostalo sto ide kod normalnih ljudi. Bolestan si i potrazi pomoc psihologa.

East side
Gost

Vidio bi jednog normalnog gradskog momka, visokoobrazovanog i nadasve velikog pitara ali koji do jučer nije mrzio ni manji sarajevski klub. Veruj dok takvi poput A.O. nisu počeli navijati za manji sarajevski klub nije mi bilo mrsko ni otići pogledati iste. Kada sam na tim tekmama počeo sretati veliku većinu papaka i seljaka prestao sam ići ali sada vas ne mogu smisliti jer i ono malo gradske raje što je pratilo ŽeljezničMar se na žalost poistovjetilo sa njima tako da izbjegavam svaki kontakt sa istim. MOSA RAJVOSA.

A. O
Gost

Pusti debila. Osim im nabio kompleks i pritisak. On je samo još jedan internet ratnik-klošar.

East side
Gost

Ja imam vise gostovanja i to od 1995.godine, nego ti domaćih tekmi (sigurno si devedeset i neko godište). Da ste i malo iskreni potvrdili bi i vi da je odvratan lik ali vi ste košpicari i vama nije vjerovati.

Nek_komsiji_crkne_krava
Gost

Momak, ti si beznadezan slucaj. Nazalost, nema ti spasa.

A. O
Gost

Ti si debil na kvadrat Da bi me razuvjerio da si neki mangup napiši danas da se vidimo. Da te naučim šta je to mangupluk. Samo napiši gdje i u kolko. Batali se komentara internet ratniče. Ako ništa ostani u svojoj rupi i piši svoje bijedne komentare crve bijedni.

A. O
Gost

Hajde staru ti karam od 1995

East side
Gost

Papak i ljakse se sami prepoznaju u komentaru, o tome vam ja pišem😉😂

A. O
Gost

E moj internet ratnič dokazo si se klošaru. Cao i pozdravi puno Haseta😘

East side
Gost

Pa zar stvarno misliš da sam ja papak koji bi se preko interneta dogovarao sa nekim da se bijem. Nebi sebi dozvolio takve stvari, argumenti su najjace oruzije a kada bi se i sreli negdje (sto bi stvarno volio) ispostavilo bi se da si jedno nadobudno dijete koje bi mi bilo prosto zao prebiti. MOSA RAJVOSA a papke u picku lijepu materinu odakle su i dosli i pokvarili ovaj grad.

eko
Gost

Pljunuti Tramp,bahat,arogantan,sve zna ,nadrkan itd.

wpDiscuz