Sport Centar

Olgun se danas obraća javnosti, navijači Čelika očekuju odgovore na nekoliko ključnih pitanja

Nakon skandala i otkazivanja nedjeljne utakmice Željezničar - Čelik zbog neizmirenih obaveza zeničkog kluba, danas se očekuje obraćanje Aydina Olguna.

Olgun se danas obraća javnosti, navijači Čelika očekuju odgovore na nekoliko ključnih pitanja

Nakon skandala i otkazivanja nedjeljne utakmice Željezničar – Čelik zbog neizmirenih obaveza zeničkog kluba, danas se očekuje obraćanje Aydina Olguna.

Većinski investitor u Čelik izaći će pred javnost na press-konferenciji zakazanoj za 15 sati te, kako se mnogi nadaju, odgovoriti na nekoliko ključnih pitanja.

Dolazak pred klupske prostorije najavili su i najvatreniji navijači zeničke ekipe, popularni Robijaši, koji su također poručili kako očekuju da se konačno otklone neki upitnici u vezi namjera i planova turskog biznismena.

Zenička javnost želi da čuje od Olguna koji je njegov konačni cilj po pitanju ulaganja u Čelik, a zatim i da sazna koje se rješenje nudi za izlazak iz aktuelne krize.

Također, Olgun bi trebao saopštiti da li su izmireni aktuelni dugovi kluba, zbog kojih Čeliku prijeti izbacivanje iz Premijer lige BiH, kao i ko je sve podigao nove tužbe protiv kluba u zadnje vrijeme zbog neizmirenih potraživanja.

Da li će Zeničani dobiti odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, saznat ćemo danas.

NK ČELIK

aydin olgunnkcelik
KOMENTARI

KOMENTARI