Sport Centar

Okončan slučaj “Nuić”: Odbijena žalba Rukometnog saveza BiH

Slučaj "Nuić" okončan je odbijanjem žalbe Rukmoetnog saveza Bosne i Hercegovine, tako da će Švicarska nastupiti u baražu za Svjetsko prvenstvo.

Okončan slučaj “Nuić”: Odbijena žalba Rukometnog saveza BiH

Slučaj “Nuić” okončan je odbijanjem žalbe Rukmoetnog saveza Bosne i Hercegovine, tako da će Švicarska nastupiti u baražu za Svjetsko prvenstvo.

Podsjetimo, reprezentacija BiH savladala je Švicarsku rezultatom 21:15, međutim nastupio je Tomislav Nuić, koji nije bio u zapisniku.

Nakon toga donesena je prvostepena odluka da se utakmica registruje rezultatom 0:10, na šta je Rukometni savez Bosne i Hercegovine uputio žalbu.

Ipak, Apelacioni sud EHF-a odbio je žalbu RSBiH u slučaju “Nuić”, tako da je utakmica i zvanično registrovana rezultatom 0:10 i Švicarci će u baražu igrati protiv Norveške.

ehfrukometni savez bih
KOMENTARI

KOMENTARI

Genjobutra
Gost

😂😂😂😂

Husein
Gost
“Muzurović nakon što je EHF verifikovao rezultat: Otkrit ću vam detalj koji nisam spomenuo ranije-OVO JE VAS SC-UBLEHASKI NASLOV NA ISTU TEMU PRIJE 20-AK DANA!!! Evropska rukometna federacije (EHF) jučer je, poslije više od mjesec, na svojoj zvaničnoj internet stranici verifikovala rezultat meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Švicarske.”Autor Sport Centar KOMENTAR CITAOCA:-Ovo sve je suplja prica!Na koju pristaju BH mediji!Zasto???Stvari su vise nego jasne ovaj IDIOT JE POTPISAO ZAPISNIK KAO SLUZBENO BH LICE!TACKA!Zasto nije procitao STA POTPISUJE je tipicno za GLUPE BOSANCE!Sve ostalo je SPIN koji GLUPI BH novinarcici forsiraju da bi imali navodno veliki… Čitaj više »
Igor
Gost
@Husein-smiri se i ne nasjedaj na “antibosnjacku”,antiSDA ovsku, antiislamsku kampanju zadnjih pola godine..koju nam plasiraju PETOKOLONASI i “drugovi”……AKO si fakat “HUSEIN”…to je drugo pitanje. A drugima ETO VAM EU za Koju bi zivot dali, jebala vas ona.Daje vam poso?Ciscenje ZAHODA vam daje i to radite kada odete vani za 1200-1500 eura mjesecno..odbi porez i rashode-imas manje nego si IKADA imo u Bosni. I SVAK KO GOD ODE u tu prokletu EU a posebice ko PRODA sve svoje prije toga-nikad srece ne imo!I neka mu bude tako..neka zavrsi sa EU govnima.. Ovu LJAGU od Svicarske, krscanske Svicarske i njihove”demokratije”-imaju glavne ljude… Čitaj više »
Željovac
Gost

Igore, popij tabletu, operi zube i pravac u krevet, kasno je.

Vox
Gost

Svakakvi bolesnika imamo,puno ovi “Igora”, zato nam se i događa ovo što se događa

wpDiscuz