Sport Centar

Odlično raspoloženi: Na okupljanje Zmajeva stigli Džeko i Pjanić

Nogometni Zmajevi su se od 12 sati počeli okupljati u hotelu „Austria & Bosnia“ na Ilidži. Nakon što su stigli skoro svi reprezentativci, oko 15.20 sati došle su i dvije najveće zvijezde - Edin Džeko i Miralem Pjanić, prenosi radiosarajevo.ba.

Odlično raspoloženi: Na okupljanje Zmajeva stigli Džeko i Pjanić
FOTO: FOTO: radiosarajevo.ba

Nogometni Zmajevi su se od 12 sati počeli okupljati u hotelu „Austria & Bosnia“ na Ilidži. Nakon što su stigli skoro svi reprezentativci, oko 15.20 sati došle su i dvije najveće zvijezde – Edin Džeko i Miralem Pjanić, prenosi radiosarajevo.ba.

Bili su odlično raspoloženi što je odličan znak uoči početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Amer Gojak, Darko Todorović i Eldar Ćivić prvi su se javili selektoru Robertu Prosinečkom i čekirali u hotelu, a nešto iza 12 sati u bazu našeg nacionalnog tima pristigla su dvojica bivših fudbalera Sarajeva Elvis Sarić i Haris Duljević.

Nakon njih, oko 13 sati stigao je Sead Kolašinac, zvijezda iz Arsenala. On nije igrao Ligu nacija, pa će biti veliko pojačanje za kvalifikacije. I onda u 15.20 sati – Džeko i Pjanić.

Naši najbolji nogometaši će odigrati sa Armenijom 23. marta u Sarajevu i sa Grčkom 26. marta u Zenici, u okviru prvih susreta u kvalifkacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

edin dzekofudbalska reprezentacija bihmiralem pjanic
KOMENTARI

KOMENTARI