Sport Centar

Odbojkaši Kaknja dočekuju Domaljevac bez pretjeranog imperativa pobjede

Odbojkaši Kaknja dočekuju Domaljevac bez pretjeranog imperativa pobjede

Kakanjci su pobjedom u Gackom osigurali drugo mjesto pred doigravanje, i kako kaže trener i igrač ekipe OK „Kakanj 78“ Almir Aganović, biti će pružena prilika mlađim igračima s obzirom da nema rezultatskog imperativa:

„Sigurno da možemo biti zadovoljni dosadašnjim dijelom sezone imamo. Dva kola do kraja osigurali smo drugo mjesto bez obzira na preostala dvije utakmice. Pokušat ćemo malo rotirati i dati priliku mlađim igračima jer nemamo rezultatski pritisak.“, kazao je Aganović.

Popularni „Švabo“ je izrazio i zadovoljstvo podrškom ove sezone i ponovo pozvao publiku da podrže kakanjske odbojkaše u posljednjoj domaćoj utakmici regularnog dijela:

„Publika nam je se počela vraćati i zahvalni smo na tome, s tim da će se tek u play off-u voditi prava borba i tada će nam podrška najviše trebati. Što se narednog meča tiče, Domaljevac je ekipa za respekt i tako ćemo se i postaviti. Igrat ćemo, nadam se, našu igru, igramo kući i agresivno od početka.“, završio je Aganović.

Utakmica u Sportskoj dvorani počinje u 16:00 sati a sudit će je Baralić Srđan sa Pala i Mešić Minela iz Sarajeva dok je delegat Vračević Radovan iz Dervente.

napolivincent tan
KOMENTARI

KOMENTARI