Sport Centar

Očekuje se vruće ljeto u Realu: Bh. reprezentativac stiže za početak novih Galacticosa?

Povratkom Zinedina Zidanea na klupu madridskog Reala 'oživjele' su neke želje trofejnog kluba kada je u pitanju transfer tržište, pa tako i ona vezana za bosanskohercegovačkog reprezentativca, Miralema Pjanića.

Očekuje se vruće ljeto u Realu: Bh. reprezentativac stiže za početak novih Galacticosa?

Povratkom Zinedina Zidanea na klupu madridskog Reala ‘oživjele’ su neke želje trofejnog kluba kada je u pitanju transfer tržište, pa tako i ona vezana za bosanskohercegovačkog reprezentativca, Miralema Pjanića.

Upućena Marca danas donosi tekst želja Reala u predstojećem prelaznom roku za kojeg se smatra da će biti jedan od najinteresantnijih kada je u pitanju Kraljevski klub, posebno nakon neočekivano mirnih mjeseci na Bernabeuu.

Kada je u pitanju vezni red Madriđana, jedna od glavnih meta je Miralem Pjanić, sjajni bh. reprezentativac, a tu je i još nekoliko zanimljivih imena, među kojima i srbijanski reprezentativac i član Lazija, Sergej Milinković-Savić.

“Dvije različite uloge u veznom redu tražit će Real u prelaznom roku, jedan defanzivac i jedan nešto ofanzivniji igrač u veznom redu. Miralem Pjanić, Sergej Milinković Savić i Thiago Alcantara su na radaru i označeni su kao pojačanja novih Galacticosa“, tvrdi Marca.

miralem pjanicreal madridzinedine zidane
KOMENTARI

KOMENTARI