Sport Centar

Nudimo priliku: Pridruži se marketing timu portala SCsport.ba!

Udruženje „Razvoj sporta – Sport Centar“ Sarajevo i 5D-CADD d.o.o. Sarajevo šire svoj prodajni tim i traže više izvršilaca za obavljanje poslova u marketing timu.

Nudimo priliku: Pridruži se marketing timu portala SCsport.ba!
FOTO: Prijave šaljite na: marketing@scsport.ba ili info@5d-cadd.ba

Udruženje „Razvoj sporta – Sport Centar“ Sarajevo i 5D-CADD d.o.o. Sarajevo šire svoj prodajni tim i traže više izvršilaca za obavljanje poslova:

Nezavisni agent prodaje oglasnog prostora (m/ž)

Šta nudimo?

Nudimo fleksibilan radni aranžman i mogućnosti rada van kancelarije, uz plaćanje provizije od prodanog oglasnog prostora i do 50% realizovane vrijednosti, uz isplate u roku od 48 sati. Dostupni su i razni modaliteti edukacije, stručnog usavršavanja i općenito razvoja karijere uz ugodnu i opuštenu radnu atmosferu, bez nepotrebnih pravila i ograničenja koja sputavaju pojedince na putu ka ostvarivanju naših zajedničkih ciljeva.

Šta očekujemo?

Od nezavisnih agenata prodaje oglasnog prostora očekujemo da samostalno i u koordinaciji sa marketing timom potencijalnim klijentima i oglašivačima nude i prodaju dostupni oglasni prostor na portalu SCsport.ba, mobilnoj aplikaciji Sport Centar i na profilima na društvenim mrežama, kao i sponzorske pakete za takmičenja SC Business Liga, SC Liga srednjih škola i SC Liga osnovnih škola, uz održavanje kontakata i poslovnih odnosa sa klijentima.

Koga tražimo?

Tražimo proaktivne i samostalne osobe koje će zajedno sa nama praviti i realizovati planove prodaje i kontaktirati potencijalne klijente i oglašivače, kako bi ostvarili zacrtane poslovne ciljeve. Sve ideje i inovacije po pitanju oglašavanja i modaliteta saradnje sa partnerima su, također, dobrodošle.

Koji su minimalni uslovi potencijalnih kandidata?

Kandidati moraju imati navršenih 18 (osamnaest) godina i najmanje uspješno završenu srednju školu, a svaki viši nivo obrazovanja je više nego dobrodošao. Iskustvo u prodaji je poželjno, ali nije neophodno. Vjerujemo da se uz želju sve može naučiti, pa i prodaja oglasnog prostora na online platformama i portalima. Kandidati mogu raditi remote, iz bilo kojeg dijela Bosne i Hercegovine, uz aktivno korištenje e-maila i telefona, ali i iz redakcije u Sarajevu.

Prije apliciranja…

Molimo sve potencijalne kandidate da prije slanja svoje biografije i pisma namjere posjete i pregledaju marketing sekciju portala SCsport.ba i upoznaju se sa osnovama naše ponude.

Kako aplicirati?

Svoj CV i pismo / e-mail nam pošaljite na marketing@scsport.ba ili info@5d-cadd.ba  i uvjerite nas zašto baš vama trebamo dati šansu… Obećavamo odgovor najdalje u roku od 3 (tri) radna dana od momenta prijema e-maila. Dodatne informacije probajte zatražiti putem telefona 033/445-052 ili 033/200-576 tokom radne sedmice, u periodu od 9:00 do 15:00 sati.

Rok za prijavu kandidata otvoren je od 1.7. do 31.7.2020. godine. Sretno!

Uz prepoznatljivi slogan „Smiješ znati sve o sportu“ SCsport.ba je od 2009. godine etabliran u Bosni i Hercegovini kao jedan od vodećih izvora informacija iz svijeta međunarodnog, regionalnog i prije svega domaćeg sport, dostupan na bosanskom jeziku kao desktop i mobilna verzija portala https://scsport.ba, aplikacija za mobilne uređaje (Android i iOS), kao i na profilima na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

Nastojimo biti profesionalni, odgovorni i pozitivni – dajući podršku bh. sportistima i sportskim kolektivima na njihovom putu uspjeha, istovremeno korigujući sve ono što nije dobro, najviše po pitanju domaće sportske scene.

Pored internet portala SCsport.ba, Udruženje Razvoj Sporta – Sport Centar Sarajevo niz godina uspješno realizira i takmičenja u malom fudbalu na području Kantona Sarajevo, kroz projekte SC Business Lige, SC Lige osnovnih škola i SC Lige srednjih škola.

5D-CADD d.o.o. Sarajevo je partner i ovlašteni prodajni agent oglasnog prostora i sponzorskih paketa web-portala SCsport.ba i projekata/takmičenja u organizaciji Udruženja „Razvoj sporta – Sport Centar“.

business ligaliga osnovnih skolaliga srednjih skolamarketingsport centar
KOMENTARI