Sport Centar

Nudimo priliku: Pridruži se marketing timu portala SCsport.ba!

Udruženje „Razvoj sporta – Sport Centar“ Sarajevo i 5D-CADD d.o.o. Sarajevo šire svoj prodajni tim i traže više izvršilaca za obavljanje poslova u marketing timu.

Nudimo priliku: Pridruži se marketing timu portala SCsport.ba!
FOTO: Prijave šaljite na: marketing@scsport.ba ili info@5d-cadd.ba

Udruženje „Razvoj sporta – Sport Centar“ Sarajevo i 5D-CADD d.o.o. Sarajevo šire svoj prodajni tim i traže više izvršilaca za obavljanje poslova:

Nezavisni agent prodaje oglasnog prostora (m/ž)

Šta nudimo?

Nudimo fleksibilan radni aranžman i mogućnosti rada van kancelarije, uz plaćanje provizije od prodanog oglasnog prostora i do 50% realizovane vrijednosti, uz isplate u roku od 48 sati. Dostupni su i razni modaliteti edukacije, stručnog usavršavanja i općenito razvoja karijere uz ugodnu i opuštenu radnu atmosferu, bez nepotrebnih pravila i ograničenja koja sputavaju pojedince na putu ka ostvarivanju naših zajedničkih ciljeva.

Šta očekujemo?

Od nezavisnih agenata prodaje oglasnog prostora očekujemo da samostalno i u koordinaciji sa marketing timom potencijalnim klijentima i oglašivačima nude i prodaju dostupni oglasni prostor na portalu SCsport.ba, mobilnoj aplikaciji Sport Centar i na profilima na društvenim mrežama, kao i sponzorske pakete za takmičenja SC Business Liga, SC Liga srednjih škola i SC Liga osnovnih škola, uz održavanje kontakata i poslovnih odnosa sa klijentima.

Koga tražimo?

Tražimo proaktivne i samostalne osobe koje će zajedno sa nama praviti i realizovati planove prodaje i kontaktirati potencijalne klijente i oglašivače, kako bi ostvarili zacrtane poslovne ciljeve. Sve ideje i inovacije po pitanju oglašavanja i modaliteta saradnje sa partnerima su, također, dobrodošle.

Koji su minimalni uslovi potencijalnih kandidata?

Kandidati moraju imati navršenih 18 (osamnaest) godina i najmanje uspješno završenu srednju školu, a svaki viši nivo obrazovanja je više nego dobrodošao. Iskustvo u prodaji je poželjno, ali nije neophodno. Vjerujemo da se uz želju sve može naučiti, pa i prodaja oglasnog prostora na online platformama i portalima. Kandidati mogu raditi remote, iz bilo kojeg dijela Bosne i Hercegovine, uz aktivno korištenje e-maila i telefona, ali i iz redakcije u Sarajevu.

Prije apliciranja…

Molimo sve potencijalne kandidate da prije slanja svoje biografije i pisma namjere posjete i pregledaju marketing sekciju portala SCsport.ba i upoznaju se sa osnovama naše ponude.

Kako aplicirati?

Svoj CV i pismo / e-mail nam pošaljite na marketing@scsport.ba ili info@5d-cadd.ba  i uvjerite nas zašto baš vama trebamo dati šansu… Obećavamo odgovor najdalje u roku od 3 (tri) radna dana od momenta prijema e-maila. Dodatne informacije probajte zatražiti putem telefona 033/445-052 ili 033/200-576 tokom radne sedmice, u periodu od 9:00 do 15:00 sati.

Rok za prijavu kandidata otvoren je od 1.7. do 31.7.2020. godine. Sretno!

Uz prepoznatljivi slogan „Smiješ znati sve o sportu“ SCsport.ba je od 2009. godine etabliran u Bosni i Hercegovini kao jedan od vodećih izvora informacija iz svijeta međunarodnog, regionalnog i prije svega domaćeg sport, dostupan na bosanskom jeziku kao desktop i mobilna verzija portala https://scsport.ba, aplikacija za mobilne uređaje (Android i iOS), kao i na profilima na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

Nastojimo biti profesionalni, odgovorni i pozitivni – dajući podršku bh. sportistima i sportskim kolektivima na njihovom putu uspjeha, istovremeno korigujući sve ono što nije dobro, najviše po pitanju domaće sportske scene.

Pored internet portala SCsport.ba, Udruženje Razvoj Sporta – Sport Centar Sarajevo niz godina uspješno realizira i takmičenja u malom fudbalu na području Kantona Sarajevo, kroz projekte SC Business Lige, SC Lige osnovnih škola i SC Lige srednjih škola.

5D-CADD d.o.o. Sarajevo je partner i ovlašteni prodajni agent oglasnog prostora i sponzorskih paketa web-portala SCsport.ba i projekata/takmičenja u organizaciji Udruženja „Razvoj sporta – Sport Centar“.

business ligaliga osnovnih skolaliga srednjih skolamarketingsport centar
KOMENTARI

KOMENTARI

Maradona
Gost

Kako se može aplicirati za ovaj posao?

ABC 123
Gost

gdje se mogu naći cijene reklamiranja na portalu sport centar??

MUSVDG
Gost

Mora li se raditi u Sarajevu ili je moguće raditi od kuće iz nekog drugog grada u BiH? Pitam za druga… 🙂

wpDiscuz