Sport Centar

Novosti i dešavanja sa parketa: Prestižni medijski partneri pratit će 12. sezonu Business lige

Predstojeća sezona najprestižnijeg fudbalskog takmičenja za pravna lica u Bosni i Hercegovini će biti medijski ispraćena od nekoliko prestižnih medijskih partnera takmičenja.

Novosti i dešavanja sa parketa: Prestižni medijski partneri pratit će 12. sezonu Business lige

Predstojeća sezona najprestižnijeg fudbalskog takmičenja za pravna lica u Bosni i Hercegovini će biti medijski ispraćena od nekoliko prestižnih medijskih partnera takmičenja.

Osim na stranicama portala Sport Centar, novosti i dešavanja sa parketa sportskog centra Hotela Hills će se naći i u nekoliko prestižnih poslovnih portala i magazina poput Akta.ba, Poslovne novine i Business Magazine BiH. Pored štampanih medija, pokrovitelj 12. sezone Business Lige će biti i radio program Antena Sarajevo.

Saradnja poslovnog portala Akta.ba i Udruženja “Razvoj sporta – Sport Centar” se nastavlja i treću uzastopnu sezonu Business Lige. Akta.ba je vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini koji pruža informacije o aktuelnim privrednim i ekonomskim dešavanjima u regionu jugoistočne Evrope.

Da Business liga svoje mjesto nađe i pod rukom čitatelja štampanih medija potrudit će se Business Magazine BiH, vodeći poslovni magazin u Bosni i Hercegovini. Business Magazine BiH svoje čitatelje sveobuhvatno i objektivno izvještava o svim bitnim dešavanjima u svijetu biznisa.

Također, početak 12. sezone Business lige Udruženju “Razvoj sporta – Sport Centar” donosi i partnerstvo sa Poslovnim novinama, vodećim regionalnim biznis časopisom. Poslovne novine kroz svoje cjelokupno postojanje promovišu uspješne kompanije, koje kroz svoje pozitivno i uspješno poslovanje stvaraju pozitivnu sliku domaće i svjetske javnosti o privredi Bosne i Hercegovine.

Najnonovije informacije o dešavanjima, rezultatima i najboljim ekipama Business Lige će biti dostupne i slušaocima radio programa Antena Sarajevo. Radio Antena je formatiran kao gradski servis koji emituje samo najveće svjetske hitove, a iste možete poslušati na www.antena.ba, kao i putem aplikacija za mobilne telefone i tablete.

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je antena.jpg

Svake nedjelje u terminu od 11 sati u programu Kalman radija možete slušati najnovije informacije o dešavanjima na terenima Business lige, kao i najavu narednog kola, te razgovore sa igračima. Kalman radio, jedini narodni radio u BiH u ovoj sezoni jedan je od medijskih pokrovitelja takmičenja, a program istog možete slušati na internet stranici kalmanradio.ba.

Podsjetimo, prijave za 12. sezonu su još otvorene. Broj ekipa je ograničen, a prijavu možete izvršiti na mail sc.bliga@gmail.com ili na brojeve 060/303-9393 i 033/200-576.

sc business liga
KOMENTARI