Sport Centar

NK Svatovac: Nekome je zasmetao naš uspjeh, iznosimo istinu o dešavanjima na Poljicama

Najveće iznenađnje u Kupu Bosne i Hercegovine, NK Svatovac Poljice, objavilo je saopštenje u kojem se navodi da dešavanja u susretu protiv Seone nisu protumačena na valjani način.

NK Svatovac: Nekome je zasmetao naš uspjeh, iznosimo istinu o dešavanjima na Poljicama

Tekst prenosimo u cijelosti:

“Po saznanju od osobe zadužene za vođenje zvanične Facebook stranice, PR menadžera za davanje zvaničnih obavještenja ispred UO NK Svatovac Poljice, da mu je zabranjem pristup u zadnjih deset dana, i da nema pristup administratora Facebook stranice NK Svatovac Poljice da korektno izvještava sa utakmica našeg nogmetnog kluba.

UO NK Svatovac Poljice najoštrije osuđuje i ograđuje se od javnog blaćenja čelinka II Federalne nogometne lige i iznošenje neistine o tzv. “mutnim radnjama” kao i javno blaćenje komesara II NLFBiH Sjever gosp. Mustafe Osmanovića i Adila Osmanovića za koje se zna da u svijetu fudbala ne predstavlja ništa.Nalogodavac ovog teksta imao je za cilj da NK “Svatovac” Poljice uvuče u političke igre.

Vidno razočarani nestručnim i neformalnim vođenjem, od strane osoba koje su uspjele hakirati profil naše stranice i ubacivati izjave ispred UO NK Svatovac Poljice, iako se o tome UO našeg nogometnog kluba nije očitovao, smatramo krajnje neozbiljnim i samim tim narušen je ugled i dostojanstvo rukovodstva fudbalera, ali i pravih simpatizera Nogometnog kluba “Svatovac”.

S obzirom da takozvano Saopštenje NK “Svatovac” objavljeno na FB stranici kluba nije imalo pečat istog, evidentno je da je uspjeh NK “Svatovac” u 2017. godini nekome zasmetao! NK “Svatovac” Poljice se ograđuje od bilo kakvih informacija koje su objavljenje ili će biti objavljenje u budućnosti na raznim stranicama ukoliko nisu iste ovjerene pečatom kluba. NK “Svatovac” Poljice tokom godina na tkamičenjima uvijek je imao korektan odnos kako sa klubovima tako i sa rukovodstvima liga, a što će nastaviti i u narednom periodu”, navode iz NK Svatovac Poljice.

nksvatovacpoljicesaopstenje
KOMENTARI

KOMENTARI