Sport Centar

NK Krajišnik: Sudija Kukić je oštetio našu ekipu za utakmicu protiv kluba iz njegovog grada

NK Krajišnik iz Velike Kladuše traži izuzeće sudije Armina Kukića iz Bugojna na narednim utakmicama ovog kluba, a zahtjev je upućen takmičarskom organu Druge lige F BiH grupa "Zapad".

NK Krajišnik: Sudija Kukić je oštetio našu ekipu za utakmicu protiv kluba iz njegovog grada

NK Krajišnik iz Velike Kladuše traži izuzeće sudije Armina Kukića iz Bugojna na narednim utakmicama ovog kluba, a zahtjev je upućen takmičarskom organu Druge lige F BiH grupa “Zapad”.

Iz ovog kluba naveli su ih da ih je Kukić oštetio na utakmici protiv Krajine, jer u narednom kolu igraju protiv ekipe iz njegovog grada, Iskre.

“Upravni odbor NK “Krajišnik” je na svojoj vanrednoj sjednici održanoj večeras donio odluku da se uputi zahtjev takmičarskom organu Druge lige F BiH grupa “Zapad” da se Armin Kukić, sudija iz Bugojna, više ne delegira našem Klubu.

Na jučerašnjoj utakmici igranoj u okviru 8. kola protiv FK “Krajine” sudac Kukić je dodijelio DESET (10) žutih i DVA (2) crvena kartona našim igračima od čega su čak četvorica zaradili suspenziju i nemaju pravo nastupa u idućem kolu protiv NK “Iskre” u Bugojnu.

Slučajno ili ne, sudac iz Bugojna, vođen samo njemu poznatim pobudama, oštetio je našu ekipu za utakmicu protiv kluba iz njegovog grada koja je na rasporedu narednog vikenda.

Suspenziju ima kompletna odbrana (Omeragić, Suljanović, Rošić) i napadač Hušidić”, navodi se u saopštenju NK Krajišnik.

armin kukicnkkrajisnik
KOMENTARI

KOMENTARI