Sport Centar

Njegovoj rođendanskoj zabavi prisustvovale i nogometne zvijezde: Bolt zaražen korona virusom

Niti najbrži čovjek na svijetu Jamajčanin Usain Bolt (34) nije 'pobjegao' korona virusu.

Njegovoj rođendanskoj zabavi prisustvovale i nogometne zvijezde: Bolt zaražen korona virusom

Niti najbrži čovjek na svijetu Jamajčanin Usain Bolt (34) nije ‘pobjegao’ korona virusu.

Bivši atletski superstar pozitivan je na korona virus, izvijestili su jamajčanski mediji. Za sada nije jasno je li pokazao simptome, a iduća dvije sedmice provest će u samoizolaciji.

Bolt je prije nekoliko dana na rodnoj Jamajci proslavio 34. rođendan zabavom iznenađenja koju je organizirala njegova dugogodišnja partnerica Kasi Bennett. Rođendanskom partyju prisustvovalo je mnoštvo poznatih i slavnih imena poput engleske nogometne zvijezde Raheema Sterlinga iz Manchester Cityja i napadača Bayer Leverkusena Leon Bailey.

Po svemu sudeći na zabavi se i zarazio.

Svjetski rekorder na 100 (9.58) i 200 (19.19) metara u maju ove godine postao je otac djevojčice Olympia Lightning i od tada uživa u očinstvu.

Bolt je jedini sprinter u povijesti koji je na olimpijskim igrama triput zaredom osvajao zlatna odličja na 100 i 200 metara. Prvi put mu je to pošlo za rukom 2008. u Pekingu, a potom je isto ponovio 2012. u Londonu i 2016. u Rio de Janeiru.

Ukupno je osvojio osam zlatnih olimpijskih medalja. Karijeru je prekinuo na pragu 31. rođendana, nakon Svjetskog prvenstva 2017. u Londonu, gdje je u svojoj posljednjoj utrci, štafeti 4×100 metara, povrijedio butni mišić i do cilja stigao uz pomoć kolega iz reprezentacije.

Tako je ostao na 11 naslova svjetskog prvaka, dva srebra i jednoj bronci osvojenoj na svom posljednjem SP-u u utrci na 100 metara.

usain bolt
KOMENTARI

KOMENTARI