Sport Centar

Nigerijski fudbaleri ipak neće doći na Pecaru, na posudbu u Široki stiže Turčin

Iza nogometaša Širokog Brijega prva je sedmica priprema za evropske nastupe i novu sezonu.

Nigerijski fudbaleri ipak neće doći na Pecaru, na posudbu u Široki stiže Turčin

Iza nogometaša Širokog Brijega prva je sedmica priprema za evropske nastupe i novu sezonu.

Novi trener Boris Pavić pripreme je započeo s 24 igrača u kadru, među kojima su i četvorica juniora koji su potpisali profesionalne ugovore. Kako su klub nakon prošle sezone napustili Luka Menalo, Stjepan Lončar, Josip Ćorić, Slavko Bralić, Bernardo Matić, Wagner Santos Lago, Jure Ivanković, Ivan Baraban i Ivan Peko, momčad s Pecare očekuje pravi ”remont” ovoga ljeta.

Zasad je jedino novo ime u kadru brazilski krilni napadač Eliomar koji je stigao iz srbijanskog Javora Martisa iz Ivanjice. U ovoj sedmici se očekuju nova pojačanja na Pecari. Moglo bi se reći kako je protekla sedmica označila zatišje pred buru.

Kako Bljesak.info prenosi, Široki Brijeg će i u ovoj sezoni nastaviti s partnerskim odnosom s Rijekom, hrvatski doprvakom koji je ovoga ljeta kupio Stjepana Lončara. U medijima se pisalo kako će nakon transfera novog reprezentativca BiH na Rujevicu put Pecare krenuli ofanzivni igrači Goodness Ohiremen Ajayi i Theophilus Solomon. No, oni su izrazili želju za ostankom u HNL-u i karijeru će nastaviti u zaprešićkom Interu.

Umjesto nigerijskog dvojca, na Pecari će kao posuđeni igrači Rijeke, prema saznanjima do kojih je došao Bljesak.info, u sljedećoj sezoni igrati pouzdani defanzivni igrač Bernardo Matić, koji je i prošle sezone nosio ”Plavo-bijeli” dres te mladi napadač Tomislav Turčin.

Turčin je krilni napadač, mladi reprezentativac Hrvatske, kojem je prirodna desna strana, ali može igrati i lijevo. Ponikao je u Dilju, a nakon toga igrao za mlade kategorije vinkovačke Cibalije odakle je 2016. prešao u Rijeku. U prošloj je sezoni bio na posudbi u hrvatskom prvoligašu Rudešu.

nksirokibrijegtomislav turcin
KOMENTARI

KOMENTARI

Neće Turčin nikad\' :)
Gost

Čestitam za naslov, vode i šećera su mi donosili kada sam pročitao da Turčin dolazi u Široki… kad ono Tomislav…

wpDiscuz