Sport Centar

Nezapamćeno interesovanje za meč u Torinu: NSBiH dobio skoro dva puta više zahtjeva od broja ulaznica na raspolaganju

NSBiH je obavijestio sve zainteresovane grupe i pojedince da zaključno sa današnjim danom 14.05.2019.godine od 17:00 sati više neće primati zahtjeve za kupovinom ulaznica predstojeće utakmice kvalifikacija za Euro 2020 Italija - BiH, koja će biti odigrana 11. 06. 2019. u Torinu.

Nezapamćeno interesovanje za meč u Torinu: NSBiH dobio skoro dva puta više zahtjeva od broja ulaznica na raspolaganju

NSBiH je obavijestio sve zainteresovane grupe i pojedince da zaključno sa današnjim danom 14.05.2019.godine od 17:00 sati više neće primati zahtjeve za kupovinom ulaznica predstojeće utakmice kvalifikacija za Euro 2020 Italija – BiH, koja će biti odigrana 11. 06. 2019. u Torinu.

“Od objave mail adrese za dostavu prijave otvorene na stranici NSBiH za naredne utakmice kvalifikacija, broj aplikacija pristiglih za ovu utakmicu je skoro dva puta veći od broja ulaznica koje NSBiH ima na raspolaganju u skladu sa pravilima UEFA, tj. 5 % kapaciteta stadiona FC „Juventus“. Stoga nismo u mogućnosti primati nove zahtjeve za utakmicu u Torinu”, navodi se u saopštenju NSBiH.

Podsjetimo, selektor A reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki u ponedjeljak će objaviti spisak igrača za kvalifikacione susrete sa Finskom i Italijom.

Tabela grupe J

Raspored grupe J

fudbalska reprezentaciija bih
KOMENTARI

KOMENTARI