Sport Centar

Neprijatno iskustvo navijača Benfice: Otišao u “pogrešan” Frankfurt na revanš susret Evropske lige (FOTO)

Eintracht i Benfica večeras igraju uzvratnu utakmicu četvrtfinala Evropske lige, a dva navijača iz Portugala umjesto u Frankfurt na Majni, otišli su 600 kilometara dalje u Frankfurt na Oderu.

Neprijatno iskustvo navijača Benfice: Otišao u “pogrešan” Frankfurt na revanš susret Evropske lige (FOTO)

Eintracht i Benfica sinoć su igrali uzvratnu utakmicu četvrtfinala Evropske lige, a dva navijača iz Portugala umjesto u Frankfurt na Majni, otišli su 600 kilometara dalje u Frankfurt na Oderu.

Ovaj navijač svoje neprijatno iskustvo podijelio je putem društvenih mreža, a on je greškom otišao u čak 600 kilometara udaljen Frankfurt na Oderu, umjesto onaj u kojem se igra utakmica – Frankfurt na Majni.

“Zahvaljujem se stotinama poruka podrške, sada smo slavni”, napisao je Alvaro u Instagram priči, a onda krenuo put “pravog” Frankfurta.

Eintracht je u uzvratnom meču četvrtfinala Evropske lige nadoknadio poraz od 4:2 iz prvog meča te trijumfovao sa 2:0 i prošao u polufinale.

S obzirom na to da je krenuo četiri sata prije utakmice, moguće je da će Alvaro Oliveira i njegov prijatelj stići u pravi Frankfurt i gledati utakmicu svoje Benfice.

benficaeintracht frankfurt
KOMENTARI

KOMENTARI