Sport Centar

Nekada velika nada hrvatskog nogometa: Alen Halilović pred potpisom za trećeligaša

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović pronašao je - kako trenutno stvari stoje - novu sredinu po raskidanju ugovora s Milanom.

Nekada velika nada hrvatskog nogometa: Alen Halilović pred potpisom za trećeligaša

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović pronašao je – kako trenutno stvari stoje – novu sredinu po raskidanju ugovora s Milanom.

Kako nekada najvećem talentu hrvatskog nogometa, a koji je svojevremeno odbio nastupati za BiH, ne cvatu ruže, obzirom da je po prekidu ugovora i povratku s posudbe iz Heerenveena, kao najnoviji klub ističe se ekipa Arezzo iz talijanske Serie C, čime je nastavljena silazna putanja u karijeri nekoć perspektivnog nogometaša.

Iako, treba reći, italijanski trećeligaš je doveo iskusnog Alessija Cercija te nekoliko mladih reprezentativaca, premda se to zasad ne osjeti jer su u četiri kola osvojili samo bod. Nova pojačanja jasna su želja rukovodstva kluba da se izdigne i priključi vrhu tablicu u borbi za dogiravanje te eventualni plasman u Serie B. Za Arezza također igra i nekadašnji reprezentativac Mate Maleš.

Alen Halilović je tako, prema njihovim procjenama, idealno rješenje za ofanzivniji sustav igre, a i dolazi kao slobodan igrač sa već povećim iskustvom igranja u jakim ligama te se u Arezzu nadaju da bi hrvatski nogometaš u njihovim redovima mogao konsolidirati formu i najaviti neke bolje dane – kako za klub, tako i za sebe, pa makar to bilo u trećem razredu talijanskog nogometa.

Njegove klupske putešestvije uključuju Barcelonu i njenu B ekipu (30 nastupa), Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege i na koncu Heerenveen. Ostaje za vidjeti hoće li Alen pristati na novi, skromni početak…

alen halilovicarezzoheerenveen
KOMENTARI

KOMENTARI

AMIN!
Gost

da bog da svaki koji odbijenu bIh OVAKO PROSO!

AMIN!
Gost

Da Bog da…

wpDiscuz