Sport Centar

Neće samo: Predstavljamo Fitness & health studio Transform Sarajevo

Osnovani i vođeni od strane magistara sporta i tjelesnog odgoja, već više od osam godina u kontinuitetu Fitness & health studio Transform Sarajevo sprovodi individualne i grupne programe sa rekreativcima, kao i kondicijsku pripremu sa sportistima u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Neće samo: Predstavljamo Fitness & health studio Transform Sarajevo
FOTO: Transform Sarajevo

Osnovani i vođeni od strane magistara sporta i tjelesnog odgoja, već više od osam godina u kontinuitetu Fitness & health studio Transform Sarajevo sprovodi individualne i grupne programe sa rekreativcima, kao i kondicijsku pripremu sa sportistima u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Tim povodom razgovarali smo sa braćom Adnanom i Dženanom Baždarevićem, osnivačima ovog studija koji još od jeseni 2011. g. radi na transformaciji rekreativaca i sportista.

„Individualni programi sa rekreativcima su ciljno usmjereni prema potrebi osobe. Na početku se sprovodi funkcionalna dijagnostika kako bismo dobili informaciju o motoričko-funkcionalnom statusu osobe. Rezultati dijagnostike govore nam u kojem pravcu treba ići s obzirom da trening dijelimo kroz dijagnostički, korektivni i razvojni dio.“ – pojašnjava koncept rada Adnan Baždarević, magistar sporta i tjelesnog odgoja, jedan od osnivača studija Transform Sarajevo i ponosni vlasnik licenci za rad sa TRX suspension training, Trigger point foam roller, Functional training, Healty Back, Kettlebell/Girja.

Adnan Baždarević

„Individualni trening se može praktikovati i u različitim formama, dok su grupni programi specifični budući da radimo u grupama sa ograničenim brojem vježbača. Razlog tome je održavanje kvalitete rada, ali i garancija svakom našem članu da ima osigurano mjesto u programu koji pohađa.“ – dodao je Baždarević i pojasnio da su u opticaju tri grupna programa: TRX Fundamental Training, koji radi na formiranju mišićne mase i unaprijeđenju kondicije, Pilates Flow, body & mind čas umjerenog intenziteta kroz koji ćete povezati vaš um i tijelo, te Transform Strength & Conditioning, intenzivniji grupni čas baziran na radu sa vanjskim opterećenjem.

Health & Fitness Studio Transform Sarajevo

„Kondicijska priprema sportista je poseban izazov gdje imamo za cilj da performansu sportiste podignemo na maksimalan nivo, a u isto vrijeme da smanjimo mogućnost povrede. Ponosno možemo reći da naši sportisti ostvaruju najbolje rezultate na testiranjima u klubovima, što je najbolja potvrda rada.“ – u razgovoru za SCsport.ba kazao je Dženan Baždarević, magistar sporta i tjelesnog odgoja koji također posjeduje niz specijaliziranih licenci, poput ISSA Certified Fitness Trainer, TRX Training Qualified Instructor, Kettlebell Instructor i dr.

Dženan Baždarević

„Osim individualnih i grupnih programa kontinuirano na bazi godine sprovodimo časove sporta i tjelesnog odgoja u nekoliko privatnih predškolskih ustanova gdje imamo za cilj razvoj motorike mališana, organizujemo najveći bh. skup trenera i sportista Sarajevo Training Convention, u saradnji sa firmama sprovodimo vježbe na radnom mjestu te različite teambuildinge koje imaju za cilj prakticiranje zdravih životnih stilova populacije.“ – pojasnio je Baždarević.

Grupni trening

Za kraj ekipa Transform Sarajevo poručuju:
„Naša ekipa će sa zadovoljstvom biti tu za Vas! I upamtite – neće samo…“

Svi treneri u studiju Transform Sarajevo su magistri sporta i tjelesnog odgoja, kao i vlasnici brojnih svjetski priznatih licenci za fitness i kondicijsku pripremu kao što su ISSA, Perform Better, Stuart McGill, TRX, MK Pilates i drugi, a svi zainteresovani mogu ih pronaći u R Sport Centru u ul. Patriotske lige 55, kontaktirati telefonom na 061/550-049 ili e-mailom na info@transform.ba, a detalji su dostupni i na zvaničnoj Facebook stranici Transform Sarajevo.

Fitness & health studio Transform u sarajevskom naselju Jezero je prilagođen radu sa rekreativcima i sportistima. Stručna ekipa kineziologa kroz svoje obrazovanje specijalizirala je individualne treninge i treninge u mini grupama. U našoj ponudi možete pronaći INDIVIDUALNE treninge:- 1 na 1- 2 na 1- 3 na 1.Kao i GRUPNE treninge:- TRX ST Workout- Pure Pilates Class- Hatha YogaSvoju TRANSFORMaciju povjerite stručnim licima! Sve informacije možete dobiti porukom u inbox FB stranice, mailom na info@transform.ba ili pozivom na 061/550-049. TRANSFORM TEAM#transformsarajevo #transformyourlifestyle #necesamo

Gepostet von Transform Sarajevo am Dienstag, 17. April 2018
Facebook: Transform Sarajevo
adnan bazdarevicdzenan bazdarevictransform
KOMENTARI

KOMENTARI