Sport Centar

Nastavlja se Premijer liga: Derbi u Zenici privlači veliku pažnju, čak tri direktna TV prenosa danas

Utakmicama četvrtog kola nastavlja se takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a danas ćemo na rasporedu imati četiri duela

Nastavlja se Premijer liga: Derbi u Zenici privlači veliku pažnju, čak tri direktna TV prenosa danas

Utakmicama četvrtog kola nastavlja se takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a danas ćemo na rasporedu imati četiri duela.

Sva četiri duela planirana za ovaj vikend bit će odigrana još danas, pošto su dueli Zrinjski – Zvijezda 09 i Široki Brijeg – Sarajevo odgođeni zbog nastupa bh. timova u Evropskoj ligi.

Preostala četiri meča igraju se danas, a pravi derbi igrat će Čelik i Željezničar na Bilinom polju. Obje ekipe nakon prva tri kola imaju po sedam bodova na vrhu tabele, pa je jasno da nas čeka pravi spektakl, kako na terenu, tako i na tribinama.

Zanimljivo će biti i u duelu nekadašnjih rivala između Slobode i Veleža, gdje će na klupi Rođenih debitovati Feđa Dudić, dok se još sastaju Radnik i Borac, te Mladost DK – Tuzla City.

Tri duela današnjeg programa bit će u direktnom prenosu. Derbi sa Bilinog polja prenosit će Moja TV, duel sa Tušnja BHT, a regionalni okršaj Radnika i Borca bit će emitovan u programu Arene Sporot.

Premijer liga, četvrto kolo:

17:30 Radnik – Borac, Arena Sport
17:30 Mladost DK – Tuzla City
19:00 Čelik – Željezničar, Moja TV
21:00 Sloboda – Velež BHT

TABELA PREMIJER LIGE

fkzeljeznicarnkcelikpremijer liga bih
KOMENTARI

KOMENTARI