Sport Centar

Nakon više od 20 godina u Konjicu malonogometni turnir ‘Tri kornera penal’

U organizaciji Univerzalne škole sporta " Bambino " nakon više od 20 godina ljubitelji sporta, posebno nogometa u Konjicu će imati priliku da uživaju u majstorijama na turniru u malom nogometu " Tri kornera penal " . Generalni sponzor turnira je Ministarstvo obrazovanja nauke, kulture i sporta Hercegovačko - neretvanskog Kantona i Općina Konjic.

Nakon više od 20 godina u Konjicu malonogometni turnir ‘Tri kornera penal’

U organizaciji Univerzalne škole sporta ” Bambino ” nakon više od 20 godina ljubitelji sporta, posebno nogometa u Konjicu će imati priliku da uživaju u majstorijama na turniru u malom nogometu ” Tri kornera penal ” . Generalni sponzor turnira je Ministarstvo obrazovanja nauke, kulture i sporta Hercegovačko – neretvanskog Kantona i Općina Konjic.

UŠS ” Bambino ” želi da vrati stari sjaj pomenutom turniru koji je bio poznat širom bivše države i da bude jedan od najjačih ne samo u Bosni i Hercegovini, da ljubitelji malog nogometa u Konjicu i šire mogu uživati u majstorijama najboljih futsal igrača na legendarnom Partizanovom igralištu, sada SC ” Partizanovo ” .

Kotizacija za učešće je 150 KM, prijave se primaju do 07. jula 2019. godine, maksimalno 16 ekipa. Nagradni fond, 1. mjesto 2. 000 KM, 2. mjesto, 1. 000 KM, 3.
mjesto, 500 KM. Kontakt osobe, 061 / 550 / 996 i 061 / 551 / 611 . SC ” Partizanovo ” , turnir počinje 09. jula, 2019. godine .

konjictri kornera penal
KOMENTARI

KOMENTARI