Sport Centar

Nakon trejda Bobana Marjanovića, oglasio se Miško Ražnatović: Ovo smo priželjkivali

Miško Ražnatović, agent Bobana Marjanovića i jedan od najpoznatijih košarkaških menadžera u svijetu, kaže za Sport klub da je trejd srbijanskog centra u Philadelphiju "prava stvar".

Nakon trejda Bobana Marjanovića, oglasio se Miško Ražnatović: Ovo smo priželjkivali

Miško Ražnatović, agent Bobana Marjanovića i jedan od najpoznatijih košarkaških menadžera u svijetu, kaže za Sport klub da je trejd srbijanskog centra u Philadelphiju “prava stvar”.

U Sixerse će Tobias Harris, koji je zvijezda trejda, a sa njim će u istom smeru i Marjanović te Mike Scott. S druge strane, Clippersi dobijaju Landryja Shemeta, Wilsona Chandlera, Mikea Muscalu, pick iz prve runde drafta 2020. godine, nezaštićeni pick prve runde iz 2021. godine (Miamijev pick) i dva picka druge runde (2021. i 2023).

“Priželjkivali smo da se tako nešto desi, već nekoliko nedjelja vode se razgovori o toj temi. Sixersima je neophodan neko na poziciji rezervne petice s obzirom na to da Embiid uglavnom igra maksimalno 33 minuta po utakmica“, kaže Ražnatović i dodaje:

“To je ono što je bilo potrebno Bobiju, da na svakoj utakmici bude u rotaciji – kao što smo vidjeli, njemu ne treba mnogo minuta za double-double, u Clippersima je koristio svaku priliku. Ističe mu ugovor na ljeto i bilo je jako važno da sezonu završi sa odgovarajućom minutažom, a u Sixersima bi trebalo da ima dovoljno prostora“.

Sixersi su trenutno peti na Istoku sa skorom 34-20.

boban marjanovicmisko raznatovicphiladelphia sixers
KOMENTARI

KOMENTARI