Sport Centar

Dejan Popović pronašao novi angažman: Došao sam u klub koji se najbrže razvija

Dejan Popović, dojučerašnji kapiten fudbalskog kluba Zvijezda iz Gradačca, postao je novi član OFK Sloga Gornje Crnjelovo.

Dejan Popović pronašao novi angažman: Došao sam u klub koji se najbrže razvija

Dejan Popović, dojučerašnji kapiten fudbalskog kluba Zvijezda iz Gradačca, postao je novi član OFK Sloga Gornje Crnjelovo.

Nakon raskida ugovora sa Zmajevima, brojni klubovi su se utrkivali da ga dovedu u svoje redove. Među njima je, između ostalih, bila i Bačka, član Super lige Srbije, ali je na kraju odlučio da pređe u Slogu.

“Siguran sam da sam donio pravu odluku o svojoj budućnosti. Došao sam u klub koji se najbrže razvija i koji nama igračima nudi izuzetnu priliku za napredak. Iza mene je jedan težak period koji želim da ostavim iza sebe. Nisam srećan kako sam se rastao sa bivšim klubom, jer i dalje mislim da nisam uradio ništa loše. Kao što rekoh, svoje volim, tuđe poštujem! Sa najvećim poštovanjem i zalaganjem sam nosio dres Zvijezde i ovom prilikom želim da se zahvalim svim ljudima na podršci tokom mog igranja u Gradačcu, ali i tokom prethodnih nekoliko dana”, rekao je Popović, dodavši:

“Međutim, kako to često i biva, život nam često neočekivano daje nove i bolje prilike u momentima kad ih možda i ne očekujemo. Takva je stigla i meni od predsjednika, gospodina Zlatka Krbanjevića, čovjeka koji je u razgovoru sa mnom pokazao jedno veliko dostojanstvo i poštovanje. Hvala mu na tome. Ne želim da dajem nikakva obećanja, teren će kao i uvijek biti jedino mjerilo. Želim da ovu godinu pamtim po plasmanu u Premijer ligu sa fudbalskim klubom Sloga iz Crnjelova!”, izjavio je Dejan Popvić, bivši fudbaler Leotara iz Trebinja, Inđije, Drine iz Zvornika, Borca iz Banja Luke, Čapljine i Zvijezde iz Gradačca.

Podsjetimo, Dejan Popović, 23-godišnji fudbaler, dobio je nedavno otkaz u Zvijezdi iz Gradačca nakon što je na društveni mrežama čestitao neustavni “rođendan” RS uz stihove “Od Trebinja do Manjače zastave se iste kače, od Novoga pa do Pala sve je naše, Bogu hvala. Za tebe se borba vodila žestoka. Republiko Srpska, zjenico iz oka”.

dejan popovicsloga gornje crnjelovo
KOMENTARI

KOMENTARI

Hamid
Gost

Nije ovo nimalo bezazlena čestitka i opravdano si odstranjen

wpDiscuz