Sport Centar

Nainggolan uživo na Instagramu: Pjanić je jedan od najboljih s kojim sam igrao

S obzirom na to da je fudbal stao gotovo u cijelom svijetu, mnogi igrači su u svojim domovima i neki rade "live" na Instagramu. To je danas učinio i Radja Nainggolan, koji je razgovarao sa novinarkom Eleonorom Boi

Nainggolan uživo na Instagramu: Pjanić je jedan od najboljih s kojim sam igrao

S obzirom na to da je fudbal stao gotovo u cijelom svijetu, mnogi igrači su u svojim domovima i neki rade “live” na Instagramu. To je danas učinio i Radja Nainggolan, koji je razgovarao sa novinarkom Eleonorom Boi

Veznjak Cagliarija govorio je o iskustvu u Rimu i prisjetio se nekoliko saigrača iz redova Vučice poput Danielea De Rossija, Kevina Strootmana i Miralema Pjanića.

“Igrao sam sa mnogim dobrim igračima. Prije povrede, Strootman je bio nevjerovatan. De Rossi je fenomenalan igrač, a ujedno i onaj koji te mnogo uči. Kvalitetom, Pjanić je jedan od najboljih s kojim sam igrao”, rekao je Nainggolan, te dodao:

“Ima ih mnogo. Tu je Brozović, koji mnogo radi u Interu. Od onih koje, tu je Barella On dokazuje da je sjajan igrač. U svojim godinama mnogo toga pokazuje. Ipak, oni koji su mi se uvijek sviđali i s kojima sam igrao u vezonom redu su De Rossi, Strootman i Pjanić. To je bio jedan od najjačih veznih redova”.

MIRALEM PJANIĆ

miralem pjanicradja nainggolan
KOMENTARI

KOMENTARI

Obavijesti me o
avatar
wpDiscuz