Sport Centar

Na Zlatiboru kreće posljednji “balon” Druge ABA lige: Borac i Spars korak do play-offa

Zlatibor će od danas do nedjelje (22 -28. mart) biti domaćin četvrtog i posljednjeg "balona" Druge ABA lige, nakon kojeg će biti završen ligaški dio od 13 kola. U sjajnoj poziciji uoči posljednja tri kola nalaze se košarkaši Borca i Sparsa.

Na Zlatiboru kreće posljednji “balon” Druge ABA lige: Borac i Spars korak do play-offa

Zlatibor će od danas do nedjelje (22 -28. mart) biti domaćin četvrtog i posljednjeg “balona” Druge ABA lige, nakon kojeg će biti završen ligaški dio od 13 kola. U sjajnoj poziciji uoči posljednja tri kola nalaze se košarkaši Borca i Sparsa.

Sva tri bh. predstavnika imaju priliku da izbore play-off za prvaka, posebno se to odnosi na Borac i Spars, kojima je praktički dovoljna još jedna pobjeda da se nađu među osam najboljih, pišu Nezavisne.

Borac je na Zlatibor otputovao sa sjajne druge pozicije, a prvu meč loptu Banjalučani će imati sutra, kada će snage odmjeriti protiv Rabotničkog. U četvrtak pulene trenera Dragana Nikolića čeka duel sa Lovćenom, te u subotu u posljednjem kolu sa Mladosti.

S druge strane, Spars će na teren već danas, a prvi rival će mu biti MZT, a zatim slijede utakmice protiv Sutjeske i Širokog. Protivnik Širokog u 11. kolu biće Lovćen (danas), a za Širokobriježane, koji se nalaze na osmoj poziciji, svaka utakmica do kraja bit će kao finalna.

Parovi 11. kola, ponedjeljak: Mladost – Sutjeska (13), Široki – Lovćen (17), Spars – MZT (21), utorak: Studentski centar – Helios (13), Gorica – Zlatibor (17), Borac – Rabotnički (21), srijeda: Sloboda – Podgorica (13).

kksirokiokkboracokkspars
KOMENTARI

KOMENTARI