Sport Centar

Na „Peugeot Race 2019 – powered by AC Blok“ u subotu će nastupiti više od 80 menadžera iz BiH i regije

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 09.02.2019. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 14. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju – Peugeot Race 2019 - powered by AC Blok.

Na „Peugeot Race 2019 – powered by AC Blok“ u subotu će nastupiti više od 80 menadžera iz BiH i regije

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 09.02.2019. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 14. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju – Peugeot Race 2019 – powered by AC Blok.

Prvi put u BiH „R&S odbojka na snijegu 2019“

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 09.02.2019. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 14. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju – Peugeot Race 2019 – powered by AC Blok.

Za takmičenje u skijanju ove godine je prijavljeno 85 menadžera i menadžerki iz BiH i regije. Prvi put ove godine, održaće se još jedno interesantno takmičenje za poslovne ljude „R&S odbojka na snijegu 2019“, na kojem će nastupiti 14 ekipa (70 učesnika). Za ovo takmičenje u Babinom dolu, biće postavljena dva terena za odbojku na snijegu, tribine i ležaljke za gledaoce, i LED ekran za bolje praćenje rezultata i dešavanja na terenima. Svi učesnici će dobiti prigodne poklone od kompanije R&S, a najbolje će nagraditi vrijednim nagradama.

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju, već 14. godinu, tradicionalno će se održati na olimpijskoj planini Bjelašnici. Takmičenje u skijanju je dio ciklusa takmičenja menadžera u tri sporta (golf, tenis i skijanje) I ove godine, sve učesnike i posjetioce očekuje ugodno druženje u predivnom zimskom ambijentu, interesantna sportska dešavanja i dobra zabava u Addiko Music Corner-u. Ova manifestacija je odlična prilika za zajedničko druženje i uvezivanje poslovnih ljudi.

Danas je zadnji dan za prijavu. Ukoliko niste, a želite se prijaviti, obratite se organizatoru putem e-maila b40@b40.ba. Prijavljeni učesnici trebaju preuzeti svoje startne brojeve u subotu do 9:30 sati u info šatoru takmičenja. Voziće se dvije veleslalomske trke. Prva počinje u 10:00 sati, a druga u 12:03 sati. U pauzi između dvije trke biće serviran “Verso ručak na snijegu” za učesnike, a u 13:30 sati na rasporedu je proglašenje pobjednika i dodjela nagrada. Takmičenje se boduje u tri grupe: menadžerke, menadžeri do 50 godine i menadžeri preko 50 godina. Nagrade za najuspješnije obezbijedili su Peugeot – AC Blok, Bed&Breakfast Staza, Poli i Hepok.

Svi posjetioci Bjelašnice tog dana će, pored interesantne ski trke i odbojke na snijegu, imati priliku pogledati i testirati izložene Peugeot automobile. Partneri takmičenja Coca-Cola, Laško, i Hepok su svim takmičarima pripremili degustaciju svojih napitaka, a Perutnina svojih ukusnih Poli hrenovki. Takmičari koji žele noćiti na Bjelašnici tokom takmičenja, imaće posebne uslove u Bed&Breakfast Staza. Kompanija Bracom će organizovati testiranje novih modela Head skija za slijedeću sezonu 2019/2020. Skije ćete moći preuzeti na Bracom & HEAD štandu, gdje ćete se moći informisati o cijenama i uslovima kupovine, i naručiti skije po promotivnim cijenama nižim za 30%.

Dječija sportska škola „Proacademia“ za svu djecu je pripremila igre na snijegu, te pozivaju svu djecu da im se u subotu pridruže u takmičenjima kroz poligone, pravljenju snješka, i crtanju po snijegu.

Da bi se ova manifestacija održala svoj doprinos su dali: Peugeot–AC Blok, R&S, Coca – Cola, Poli, Laško Malt, Bed&Breakfast / Bar&Restaurant Staza, Addiko Bank, Jami, Vf komerc, Verso, Konto up, Deloitte, Knap, Oxygen, Bracom-Head, Hepok, Klix.ba, RSG radio, Antena Sarajevo, BBI Centar, Hayat TV, i scsport.ba.

Dodatne informacije možete pogledati na www.b40.ba, ili se javiti na telefon 033/203-846 ili na e-mail: b40@b40.ba

b40Peugeot Race 2019 – powered by AC Blok
KOMENTARI

KOMENTARI