Sport Centar

Na Bjelašnici: Menadžeri se i ove godine takmiče u skijanju i odbojci na snijegu

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 08.02.2020. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 15. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - R&S Ski Race 2020 i R&S Odbojka na snijegu.

Na Bjelašnici: Menadžeri se i ove godine takmiče u skijanju i odbojci na snijegu

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 08.02.2020. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 15. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju – R&S Ski Race 2020 i R&S Odbojka na snijegu.

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju, već 15. godinu, tradicionalno će se održati na olimpijskoj planini Bjelašnici. Takmičenje u skijanju je dio ciklusa takmičenja menadžera u tri sporta (golf, tenis i skijanje). I ove godine, sve učesnike i posjetioce očekuje ugodno druženje u predivnom zimskom ambijentu, veliki broj takmičara i dobra zabava u Addiko
Bank Music Corner-u. Ova manifestacija je odlična prilika za zajedničko druženje i uvezivanje poslovnih ljudi.

Pravo sudjelovanja imaju članovi menadžmenta firmi, amateri skijaši, i gosti organizatora. Do sada je sudjelovalo (golf, tenis, ski) preko 500 menadžera iz: USA, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Švedske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH…

Svi zainteresovani za učestvovanje se mogu prijaviti do četvrtka, 06.02.2020. godine, na b40@b40.ba. Prijavljeni učesnici trebaju preuzeti svoje startne brojeve, 08.02.2020. godine do 9:30 sati u info šatoru takmičenja. Voziće se dvije veleslalomske vožnje. Prva počinje u 10:00 sati, a druga u 12:30 sati. U pauzi između dvije trke biće serviran “ručak na snijegu” za učesnike, a u 14:00 sati na rasporedu je proglašenje pobjednika i dodjela nagrada. Takmičenje se boduje u tri grupe: menadžerke, menadžeri do 50 godine i menadžeri preko 50 godina. Nagrade za najuspješnije obezbijedili su R&S, Bed&Breakfast Staza, Hyundai, Heineken 0,0%, Alvogen ORS, Addiko Bank i Bracom.

Pored skijaškog takmičenja, ove godine po drugi put će se održati R&S turnir u odbojci na snijegu, na kojem će nastupiti ekipe klijenata generalnog sponzora manifestacije, kompanije R&S. Za ovo takmičenje, biće postavljena dva terena za odbojku na snijegu, tribine, ležaljke za gledaoce, i LED ekran za bolje praćenje rezultata i dešavanja na terenima. Svi učesnici će dobiti prigodne poklone od kompanije R&S, a najbolje će nagraditi vrijednim nagradama.

Svi posjetioci Bjelašnice tog dana će, pored interesantne ski trke i odbojke na snijegu, imati priliku pogledati izložene Hyundai automobile i informisati se o aktuelnoj ponudi. Partneri takmičenja Heineken 0,0%, Alvogen ORS, i Plantago su svim takmičarima i posjetiocima pripremili degustaciju svojih proizvoda, a Bracom zastupnik za Head, će izložiti najnovije modele skija i ostalu ski opremu. Za Addiko Bank DJ pultom, DJ Nane će, i ove godine, biti zadužen za muzički dio manifestacije, koji će takođe komentarisati dešavanja na skijaškom i odbojkaškom takmičenju.

b40r&s odbojka na snijegur&s ski race
KOMENTARI

KOMENTARI