Sport Centar

Musemić i Lalić: Ulogu favorita opravdati na terenu

Musemić i Lalić: Ulogu favorita opravdati na terenu

Tim Husrefa Musemića važi za izrazitog favorita u ovom meču, a strateg Dobojlija kaže kako to njegov tim mora poakazati na terenu:

”U duelu sa Slavijom smo favoriti i svakako da želimo ići dalje. Nekoliko prvotimaca ćemo u ovom susretu odmoriti s obzirom na žestok tempo u domaćem šampionatu, dok ćemo s druge strane pružiti priliku za igru momcima koji su željni igre i dokazivanja. Kup je sam po sebi uvijek nepredvidiv, ali mi ćemo se potruditi da već sutra napravimo sjajan rezultat i ne dopustimo da nas Slavija iznenadi. Na terenu moramo opravdati ulogu favorita koja nam se nameće u ovom susretu”, rekao je strateg Mladosti za fkmladost.ba.

Svoje mjestu u prvih 11 u duelu sa ekipom iz Prve lige RS-a će zauzeti Franko Lalić. Sjajni golman dobojske Mladosti kaže kako je cilj ekipe da napravi dobar rezultat i u Kupu BiH ove sezone:

”Mislim da je Slavija neugodan protivnik, ali mi smo favoriti i moramo napraviti dobar rezultat kako bi nam bilo lakše u uzvratnom duelu u Sarajevu. U Kupu BiH želimo otići što je dalje moguće, a sutra nam je cilj samo pobjeda.”

Susret između Mladosti i Slavije igra se u srijedu 19. oktobra 2016. godine sa početkom u 15 sati. Ovaj susret će suditi Haris Kaljanac iz Sarajeva, sa pomoćnicima Davorom Beljom i Amerom Macićem iz Mostara. Četvrti sudija je Admir Šehović iz Sarajeva. Delegat susreta je Milan Janković iz Trebinja, dok je posmatrač Emir Ribić iz Bugojna.

amina kajtazterry stotts
KOMENTARI

KOMENTARI