Sport Centar

Mostar SG Staklorad očekuje trijumf u gradskom derbiju, stiglo veliko pojačanje u stručnom štabu

Futsaleri Mostar Starog Grada Staklorada spremni su za gradski derbi protiv Zrinjskog, koji se igra danas u 18 sati u dvorani Midhat Hujdur - Hujka.

Mostar SG Staklorad očekuje trijumf u gradskom derbiju, stiglo veliko pojačanje u stručnom štabu

Futsaleri Mostar Starog Grada Staklorada spremni su za gradski derbi protiv Zrinjskog, koji se igra danas u 18 sati u dvorani Midhat Hujdur – Hujka.

Aktuelni prvak BiH dobio je veliko pojačanje u stručnom štabu i u narednom periodu u klubu će raditi Ivan Božović, jedan od najcjenjenijih futsal stručnjaka u Evropi.

“To je za nas veliko pojačanje. Sigurno da ćemo u stručnom štabu sa njim dobiti dodatni kvalitet. Kada je u pitanju igrački kadar, otišao je Lazarević, kojeg će sigurno na najbolji način zamijeniti Raguž. Za nastavak prvenstva mnogo nam znači oporavak nekoliko bitnih igrača. Nakon utakmice sa Zrinjskim, u kojoj očekujemo pobjedu, ali i veliku podršku sa tribina, slijedi reprezentativna pauza i imat ćemo dvije sedmice da se još bolje uigramo”, rekao je predsjednik Amel Bajgorić i dodao:

“Futsal reprezentaciji Bosne i Hercegovine na čelu sa selektorom Ivom Krezom želimo puno sreće u kvalifikacijama za Euro 2022 i vjerujemo da će u Zenici biti uspješniji od Švicarske, Kipra i Gibraltara”.

fkmostarsgstakloradfutsal
KOMENTARI

KOMENTARI