Sport Centar

Mjesec popusta na SC Shopu: Akcijske cijene Micro proizvoda za vas i vaše mališane

Maj mjesec je nastupio a sa njim dolaze i popusti na Micro artikle na našem SC Shopu.

Mjesec popusta na SC Shopu: Akcijske cijene Micro proizvoda za vas i vaše mališane

Maj mjesec je nastupio a sa njim dolaze i popusti na Micro artikle na našem SC Shopu.

Proljeće se budi, dolazi nam toplije vrijeme, a Micro trotineti su upravo najbolja stvar za vas i vaše mališane da izbjegnete gradsku gužvu izazvanu gustim saobraćajem, te umjesto nervoze na semaforima, da uživate u odličnim vožnjama na najkvalitetnijim romobilima na tržištu.

Micro i SC Shop su za vas pripremili odličnu akciju, koja će obradovati vas ali i vaše mališane. Vrijedi istaći da akcija traje sve do kraja maja, te stoga požurite i naručite trotinete po svojoj želji, jer čekati ljeto da bi se odlučili na ovaj korak, zaista nije isplativo.

Za vas smo odabrali samo najtraženije modele iz Micro asortimana, stoga za one najmlađe odličan popust je na Mini Micro Sporty, Mini Micro 3u1 Sporty i Micro Mini2go Deluxe Plus Mint modelima. Za one malo starije u ponudi je Maxi Micro Deluxe, a mislili smo i na tinejdžere koji imaju priliku po akcijskoj cijeni stići do Micro Sprite modela.

Porodica je stub svakog društva, a ima li išta ljepše od porodične vožnje i kvalitetno provedenog vremena sa svojim mališanima? Nema! Stoga i za odrasle smo pripremili popust na odlične modele Micro Black i Micro Metropolitan.

Vožnja romobilom spada i u adrenalinski sport, tako smo mislili i na ljubitelje visokog adrenalina, a definitivno da su za izvođenje trikova i vratolomije u parku najbolji Micro romobili, te smo se odlučili na ovu listu dodati i Micro Ramp Black, te Micro Trixx Ocean Blue modele.

Akcijska cijena artikala vrijedi do posljednjeg dana ovog mjeseca, zato ne gubite vrijeme, naručite vama omiljeni trotinet i uživajte u lijepom vremenu uz Micro artikle.

akcijamicro romobilipopust
KOMENTARI

KOMENTARI

Obavijesti me o
avatar
wpDiscuz