Sport Centar

Mirza Teletović posjetio kadetske reprezentativce BiH na pripremama u Jablanici

Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se na pripremama u Jablanici, gdje vrijedno radi, kao bi što spremnija dočekala naredne nastupe na kadetskom prvenstvu A divizije koje se održava u Udinama.

Mirza Teletović posjetio kadetske reprezentativce BiH na pripremama u Jablanici

.Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se na pripremama u Jablanici, gdje vrijedno radi, kao bi što spremnija dočekala naredne nastupe na kadetskom prvenstvu A divizije koje se održava u Udinama.

Kadetski reprezentativci naše zemlje danas su imali jednog gosta. Naime, predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, Mirza Teletović, posjetio je kadetski košarkaški nacionalni tim Bosne i Hercegovine.

Selektor reprezentacije Admir Prašović na pripreme je pozvao 16 košarkaša:

Ante Čović i Danijel Puce (KK Pepi Sport), Zinedin Mulić, Danijel Rebić iAmsal Delalić (OKK Spars), Aleksanadar Smiljanić i Stefan Radinović (KK Hunters), Aleksa Stanišić i Veljko Arnaut (OKK Igokea), Gabriel Čolak (HKK Široki), Nikola Ješić i Stefan Samardžija (KK Budućnost), Aldin Mujezinović (KK Lions), Boris Milić (KK Mega Bemax), Vuk Bojanić (OKK Leotar) i Dino Merdanović (KK Kengur).

kadetska kosarkaska reprezentacija bihmirza teletovic
KOMENTARI

KOMENTARI