Sport Centar

Miočić: Osjećam kao da se UFC po*rao po meni

Miočić: Osjećam kao da se UFC po*rao po meni

Prilikom gostovanja na The MMA Houru Miočić se dotaknuo ugovora svoje posljednje borbe u kojoj je porazio izazivača Alistaira Overeema.

“To je strašno. Stvari se definitivno moraju promijeniti. Nešto se mora promijeniti. To nije pošteno”, izjavio je Miočić koji je za pobjedu dobio 600 hiljada dolara, a njegov protivnik 800 hiljada.

“Osjećao sam se kao da su se malo posrali po meni. Pokušavam činiti stvari na ispravan način i raditi s njima, a oni mi jednostavno nisu dali dobru ponudu. To je moja greška, ali i oni su znali što rade. Iskoristili su moju dobrotu kao slabost. Rekli su da je to najbolje što mi mogu ponuditi, a ja sam odgovorio kako je to odlično, no onda saznam da zapravo i nije”, rekao je i dodao da su potrebne promjene u ugovorima.

“Samo su tražili objašnjenja, kao potpisao si taj ugovor… Zarađujete na meni u mom gradu, a čovjeku koji je izazivač i koji nikad nije osvojio UFC-ovu titulu dajete više novca? To se definitivno mora promijeniti, a činjenica da je moj izazivač zaradio više od mene u mojem gradu je bila poput šamara u lice”, rekao je Miočić

napoliwenger
KOMENTARI

KOMENTARI