Sport Centar

Miljanović: Bitno je da zadržimo poziciju koja nas vodi u Evropu i istrajemo u Kupu

Fudbaleri Borca polako privode kraju drugu sedmicu rada tokom pripremnog perioda.

Miljanović: Bitno je da zadržimo poziciju koja nas vodi u Evropu i istrajemo u Kupu

Fudbaleri Borca polako privode kraju drugu sedmicu rada tokom pripremnog perioda.

Banjalučani pod komandom trenera Nemanje Miljanovića na svojim terenima rade od 10. januara, a za šest dana planiran je put u Antaliju, gdje će ostati dvije nedjelje.

“Mislim da možemo da budemo zadovoljni pogotovo jer su nas klimatski uslovi poslužili jako dobro. Imamo par povreda, Bosančić se povrijedio prošle sedmice i danas Reljić koji je povrijedio koljeno, ne znamo trenutno kakva je situacija, odnosno koja vrsta povrede je u pitanju“, sumirao je Miljanović do sada urađeno, prenosi Mondo.

Svi u klubu su, ističe Miljanović, usmjereni ka ostvarivanju primarnih ciljeva – plasmanu na evropsku scenu i osvajanju Kupa BiH.

Tu smo svi da pomognemo Borcu, da poboljšamo sve strukture rada i da idemo u istom pravcu. Trenutno smo na trećoj poziciji koja nas vodi u Evropu, imamo i Kup BiH i Kup Republike Srpske. Mislim da je bitno da zadržimo tu poziciju koja nas vodi u Evropu, a normalno da pokušamo da istrajemo do kraja u Kupu BiH i da osvojimo Kup RS“, istakao je Miljanović.

U turskom ljetovalištu Borac će odigrati pet kontrolnih mečeva, a protivnici su bjeloruski šampion Shakhtyor Soligorsk (31. januar), ruski Arsenal iz Tule (5. februar), pa dva ukrajinska tima Olexandria (9. februar) i Dnipro 1 (12. februar), a posljednji meč crveno-plavi igraju takođe 12. februara protiv poljskog Rzeszowa

fkboracnemanja miljanovic
KOMENTARI