Sport Centar

Milioni fanova čekaju dobre vijesti, White poručio: Ma, napravit ćemo sve, taj meč će se dogoditi

Prema posljednjim informacijama, UFC-ovi događaji zakazani za 21. i 28. mart te 11. april, odgođene su do daljnjeg. Iako je ta vijest sama po sebi razočarala milione MMA fanova, velik dio njih pita se što će biti s možda i najiščekivanijim eventom godine - velikim UFC-om 249?

Milioni fanova čekaju dobre vijesti, White poručio: Ma, napravit ćemo sve, taj meč će se dogoditi

Prema posljednjim informacijama, UFC-ovi događaji zakazani za 21. i 28. mart te 11. april, odgođene su do daljnjeg. Iako je ta vijest sama po sebi razočarala milione MMA fanova, velik dio njih pita se što će biti s možda i najiščekivanijim eventom godine – velikim UFC-om 249?

UFC 249 prema rasporedu bismo trebali gledati 18. aprila u Bruklinu. Priredba je to koju predvodi mega meč Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona. S obzirom na to da je ovaj okršaj već četiri puta otkazivan, mnogi se pitaju je li zaista toliko uklet da će mu se sada ispriječiti viša sila koju u ovom slučaju predstavlja koronavirus?

Ako ćemo donositi zaključke na temelju izjava Dane Whitea, to neće biti slučaj i borba između elitnih boraca lake kategorije će se održati prema rasporedu, iako su moguće određene promjene.

“Odgađamo tri iduća eventa, ali Tony vs. Khabib i 18. aprila su i dalje u igri i to će se dogoditi. Slijedit ćemo upute koje govore da u istoj prostoriji ne bi trebali imati više od 10 ljudi te se nadamo kako će se čitava situacija raščistiti do aprila”, izjavio je White u razgovoru s ESPN-om pa malo detaljnije opisao moguće promjene koje se tiču glavne borbe UFC-a 249:

“Taj će se meč dogoditi. Bez publike. Ma, napravit ćemo što god bude potrebno. Vjerojatno će se to dogoditi izvan SAD-a, ali dogodit će se. Znači, datum ostaje isti”, zaključio je predsjednik UFC-a.

dana whitekhabib nurmagomedovtony fergusonufc
KOMENTARI

KOMENTARI