Sport Centar

Memorijal Andrije Ankovića: Zrinjski u finalu na penale poražen od crnogorske Sutjeske

Zrinjski nije uspio doći do šestog trijumfa na Memorijalu Andrije Ankovića.

Memorijal Andrije Ankovića: Zrinjski u finalu na penale poražen od crnogorske Sutjeske

Zrinjski nije uspio doći do šestog trijumfa na Memorijalu Andrije Ankovića.

Drugu godinu u nizu u finalu bolja je bila FK Sutjeska Nikšić, koja je slavila boljim izvođenjem jedanaesteraca (6:5).

Inače, meče je u regularnom dijelu završen bez pobjednika (2:2), a strijelci za Zrinjski bili su Gojković u 25. i Govedarica u 53. minuti. Pogotke za crnogorski tim postigli su Grivić u 13. i Ćetković u 73. minuti.

U ovome susretu u sastavu Plemića našao se i 22-godišnji napadač Aleksandar Vučenović, koji je u dosadašnjoj karijeri igrao samo za austrijski SKN St. Pölten, a u Zrinjski je došao na probu.

Zrinjski – Sutjeska 2:2

Zrinjski: Kunić, Filipović, Tičinović, Gojković, Barbarić, Rugašević, Rustemović, Zlomislić, Bilbija, Barišić, Horkaš. U drugom poluvremenu su nastupili: Savić, Čorluka,Bošković, Radoš, Stanić, Stojkić, Čirjak, Čurjurić, Govedarica, Jajalo i Vučenović.

Sutjeska Nikišić: Ličina , Grivić, Šofranac, Vučić, Eraković, B. Dubljević, Marušić, Vuković, Vlaisavljević, Božović i Marković. Još su nastupili, Giljen, Janjić, Kojašević, Janković, Nikolić, Ćetković, Bojović, Osmajić, R. Dubljević, Cicmil.

Za najboljeg igrača turnira je proglašen Božo Marković (FK Sutjeska), najbolji strijelac je Marko Ćetković (FK Sutjeska), dok je najbolji golman, Vojin Savić (NK Zrinjski), najmlađi igrač je Ivano Marić (NK GOŠK). Nagrada za igrača koji podsjeća na Andriju Ankovića je pripala Anesu Mašiću (NK GOŠK).

hskzrinjskisutjeska niksic
KOMENTARI

KOMENTARI