Sport Centar

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju 14. godinu zaredom održat će se na Bjelašnici

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 09.02.2019. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 14. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - Peugeot Race 2019 - powered by AC Blok.

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju 14. godinu zaredom održat će se na Bjelašnici

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 09.02.2019. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 14. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju – Peugeot Race 2019 – powered by AC Blok.

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju, već 14. godinu, tradicionalno će se održati na olimpijskoj planini Bjelašnici. Takmičenje u skijanju je dio ciklusa takmičenja menadžera u tri sporta (golf, tenis i skijanje) I ove godine, sve učesnike i posjetioce očekuje ugodno druženje u predivnom zimskom ambijentu, veliki broj takmičara i dobra zabava na Addiko Music Corner-u koji će biti postavljen tokom cijele manifestacije. Ova manifestacija je odlična prilika za zajedničko druženje i uvezivanje poslovnih ljudi.

Pravo sudjelovanja imaju članovi menadžmenta firmi, amateri skijaši, i gosti organizatora. Do sada je sudjelovalo (golf, tenis, ski) preko 500 menadžera iz: USA, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Švedske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH…

Svi zainteresovani za učestvovanje se mogu prijaviti do četvrtka, 07.02.2019. godine, na b40@b40.ba. Prijavljeni učesnici trebaju preuzeti svoje startne brojeve kao i Hepok poklone, 09.02.2019. godine do 9:30 sati u info šatoru takmičenja. Voziće se dvije veleslalomske trke. Prva počinje u 10:00 sati, a druga u 12:00 sati. U pauzi između dvije trke biće serviran “Verso ručak na snijegu” za učesnike, a u 14:00 sati na rasporedu je proglašenje pobjednika i dodjela nagrada. Takmičenje se boduje u tri grupe: menadžerke, menadžeri do 50 godine i menadžeri preko 50 godina. Nagrade za najuspješnije obezbijedili su Peugeot – AC Blok, Bed&Breakfast Staza, Poli i Hepok. Pored skijaškog takmičenja, ove godine po prvi put će se održati R&S turnir u odbojci na pijesku, na kojem će nastupiti ekipe klijenata kompanije R&S, koja je domaćin ovog dijela manifestacije. Za ovo takmičenje, biće postavljena dva terena za odbojku na snijegu, tribine, ležaljke za gledaoce, i LED ekran za bolje praćenje rezultata i dešavanja na terenima. Svi učesnici će dobiti prigodne poklone od kompanije R&S, a najbolje će nagraditi vrijednim nagradama.

Svi posjetioci Bjelašnice tog dana će, pored interesantne ski trke i odbojke na snijegu, imati priliku pogledati i testirati izložene Peugeot automobile. Partneri takmičenja Coca-Cola, Laško, i Hepok su svim takmičarima pripremili degustaciju svojih napitaka, a Perutnina svojih ukusnih Poli hrenovki. Takmičari koji žele noćiti na Bjelašnici tokom takmičenja, imaće posebne uslove u Bed&Breakfast Staza. Za Addiko Bank DJ pultom, DJ Nane će, i ove godine, biti zadužen za muzički dio manifestacije, koji će takođe i komentarisati dešavanja na skijaškom i odbojkaškom takmičenju.

Vidimo se na Bjelašnici 09.02.2019. godine!

Generalni sponzor: Peugeot–AC Blok
Sponzor/domaćin odbojke na snijegu:R&S
Ekskluzivni partneri: Coca – Cola, Poli, Laško Malt, Bed&Breakfast / Bar&Restaurant Staza, Addiko Bank
Prijatelji projekta: Jami, Vf komerc, Verso, Konto up, Deloitte, Knap, Hepok
Medijski pokrovitelji: RSG radio, Antena Sarajevo, Klix.ba, Hayat TV, scsport.ba
Organizator: Marketing agencija B40

Direktor takmičenja
Gorjan Bilalagić

Dodatne informacije možete pogledati na www.b40.ba, ili se javiti na telefon 033/203-846 ili na e-mail: b40@b40.ba

medjunarodno takmicenje menadzera u skijanju
KOMENTARI

KOMENTARI