Sport Centar

Međić: Za nas je najvažnije da zaboravimo prvi meč protiv Borca

U prostorijama hotela "Bristol" održana je pres-konferencija RK Vogošća Poljine Hills uoči revanš-meča Kupa BiH protiv ekipe Borca m:tel. Vogošćani u sutrašnjem revanšu brane sedam golova prednosti iz prvog meča, kada su slavili s 28:21.

Međić: Za nas je najvažnije da zaboravimo prvi meč protiv Borca
FOTO: U RK Vogošća Poljine Hills oprezni pred revanš u Banjoj Luci

“Branimo trofej Kupa i želimo prvenstvo. Kada je u pitanju sutrašnji meč ne idemo da branimo sedam golova razlike, već da odigramo što bolje. Momci su spremni i jedva čekaju utakmicu. Očekujemo punu dvoranu i nadamo se prolazu”, kazao je direktor kuba Mirza Dervišević.

Srednji bek Tarik Međić istakao je da ekipa u Banju Luku putuje, kao da se igra samo jedan meč.

“Najvažnije za nas je da zaboravimo prvi meč, jer prednost zna biti varljiva. Nebrojeno puta se desilo većina igrača iz ekipe koja je ostvarila prednost uđe lagano u meč, a protivnik to iskoristi i uđe motivisan, pa se razlika brzo topi i onda je ekipa u problemu. Idemo u Banju Luku s mislima da je to samo jedna utakmica.Borac je dobra, mlada i ambiciozna ekipa odlično vođena trenerom Ratkom Đurkovićem, a Banja Luka je rukometi grad, te ćemo imati sve uslove za jednu dobru rukometnu predstavu”, rekao je Međić, koji je još istakao da je za ekipu breme što brani torfej, ali da se tim zna nositi s pritiskom.

Anes Bečić, desno krilo, je kazao da se Vogošća PH ne smije opustiti.

“Ne smijemo se opustiti, jer sedam razlike nije nedostižan rezultat. Velike ekipe su gubile i nakon veće prednosti. Dobro poznajemo Borac, a stanje na tabeli govori da će biti dobar meč”, kazao je Bečić, dok je golman Mirza Haseljić istakao da je tim spreman za sutrašnje gostovanje.

“Pripremamo se najbolje što možemo. Što se tiče rezultata može biti jako varljivo. Borac uvijek ide na pobjedu, tako moramo biti maksimalno skoncentrisani”, istakao je Haseljić.

rk vogoscarkboracvogosca poljine hills
KOMENTARI

KOMENTARI