Sport Centar

Marinović: Naš cilj je ostvariti sve tri pobjede

Marinović: Naš cilj je ostvariti sve tri pobjede

“Prvenstvo se nastavlja nakon dvotjedne pauze, mi sa maksimalnom ozbiljnošću idemo po dobar rezultat u Sarajevo. Na ovoj stanci radili smo po planu i uspjeli popraviti neke stvari, a imamo i obavezu iskupiti se za loš rezultat u Tuzli. Naš cilj je ostvariti sve tri pobjede i završiti godinu na najbolji mogući način, ali bio bih zadovoljan i kad bi uspjeli osigurati sedam bodova”, rekao je Marinović, osvrnuvši se na ekipu Olimpica.

“Olimpic je kvalitetna ekipa, dosta dobro ih poznajemo. Nalaze se na jedanaestom mjestu, ali malo sreće im je falilo za veći broj bodova i bolji plasman. Domaće utakmice igraju na Koševu, gdje nisu u nekoj formi, uspjeli su pobijediti samo Drinu. Od pojedinaca treba istaknuti, njihovog kapetana Veldina Muharemovića i Dalibora Pandžu.”

“Pero Stojkić propušta Olimpic radi tri žuta kartona, Stevo Nikolić je dobio jedan udarac i već neko vrijeme trenira lakšim intenzitetom, tako da neće biti spreman za sutrašnju utakmicu, koju propušta i Goran Karačić koji je prošli tjedan obavio operativni zahvat. Što se tiče izbora Bandić ili Lončarić, danas je zadnji trening i tu ćemo odlučiti tko će stati na gol sutra”, rekao je trener Zrinjskog.

(hskzrinjski.ba)

dan nezavisnosti bihterry stotts
KOMENTARI