Sport Centar

Maksimović: Sad postavljam pitanje da li neko drugi pušta nekog drugog

Fudbaleri Borca pobijedili su Krupu rezultatom 1:0 golom Stojana Vranješa, a sa ova tri boda Banjalučani su izbili na vrh tabele.

Maksimović: Sad postavljam pitanje da li neko drugi pušta nekog drugog

Fudbaleri Borca pobijedili su Krupu rezultatom 1:0 golom Stojana Vranješa, a sa ova tri boda Banjalučani su izbili na vrh tabele.

Trener Borca Marko Maksimović bio je posebno emotivan nakon ove izuzetno čvrste utakmice u kojoj su obje ekipe imale mnogo prilika.

“Mi nismo krivi što smo došli u situaciju na budemo u vrhu tabele, krivi smo što smo pobjeđivali”, rekao je trener Borca Marko Maksimović koji se osvrnuo na novi trijumf i sve što se dešavalo uoči ove utakmice, prenosi SrpskaInfo.

“Teška utakmica, bilo je teško pripremiti utakmicu. Doživio sam mnogo neprijatnosti pred ovaj meč, doživio sam da se priča da će nas Krupa pustiti i drago mi je što nas nije pustila i ne treba da nas pusti i niko nikad ne treba da pusti. Drago mi je što smo pobijedili, prije svega zbog fudbala”, počeo je Maklsimović i nastavio:

“Ne bi bilo nezasluženo da je Krupa pobijdila. Čestitam im i želim da ostvare svoje ambicije. Želim sada da pitam sve “poštene”, da li nam se neko do sada iznio. Četiri utakmice prije kraja, Borac je prvi. Kasnili smo za Sarajevom 13 bodova i sad smo prvi, a ja opet kažem naš je cilj Evropa. Ali, sad ćemo do kraja sa guštom igrati i borićemo se za titulu. Nismo opterećeni, da budemo prvi, ali kada vidim koliko to nesreće proizvodi kod drugih baš bih volio od srca da budemo prvi. Krupa je odigrala mušku utakmicu, i kako treba, međutim pobijedila je bolja ekipa, e sad pitam jel smeta nešto”, dodao je Maksimović.

Priče uoči meča iritiraju Marka Maksimovića

“Ja sam reagovao emotivno jer su mnogi ljudi rekli da ćemo mi igrati puštenu utakmicu. Ekipa koja je dobro odigrala, Krupa je ekipa koja ima ambicije. Ja ovo pričam i zbog sebe i zbog svojih momaka. Sad postavljam pitanje da li neko drugi pušta nekog drugog. Sve ovo govorim da zaštitim momke i zbog nekih koji imaju primjedbe na svaku našu pobjedu. Ispada da smo samo mi problem, ako je Borac problem neka to neko kaže 13. utakmica, 11 pobjeda jedan poraz, to je ono što je iza nas”, zaključio je Maksimović.

fkboracfkkrupafksarajevomarko maksimovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Mil.an
Gost

Ovoga GADAS ne trebate forsirati vis eredakcijo..jedino ako nije “vash” pa mu dajete prostor..ova individua je NULA OD COVJEKA….nagodili su se sa Krupom da bude 1:0 radi GLASINA…..gledali s mo tekmu i nije se bas Krupa trudila da zabije…

AsAsova
Gost

Je*o ti dodikov sestric komplet familiju, sta se pravis budala, o kakvom fudbalu pricas pored ocite pljacke.. Mozete se Sarajevu samo ku*ca napusit.. Mamu vam je*em lopovsku..

wpDiscuz