Sport Centar

James izrazio oduševljenje dolaskom Davisa, Lakersi kreću u lov na još jednu zvijezdu

U velikoj razmjeni Los Angeles Lakersi dogovorili su dolazak Anthonyja Davisa, jednog od top 5 igrača NBA lige, a New Orleans Pelicansima su u suprotnom smjeru poslali Lonza Balla, Brandona Ingrama, Josha Harta i čak tri picka prve runde, uključujući četvrti izbor na sljedećem NBA draftu koji će se održati za pet dana.

James izrazio oduševljenje dolaskom Davisa, Lakersi kreću u lov na još jednu zvijezdu

U velikoj razmjeni Los Angeles Lakersi dogovorili su dolazak Anthonyja Davisa, jednog od top 5 igrača NBA lige, a New Orleans Pelicansima su u suprotnom smjeru poslali Lonza Balla, Brandona Ingrama, Josha Harta i čak tri picka prve runde, uključujući četvrti izbor na sljedećem NBA draftu koji će se održati za pet dana.

LeBron James tako je napokon dobio drugu zvijezdu u Lakersima i neće ovisiti o nadolazećim potezima zvijezda poput Kawhija Leonarda ili Kyrieja Irvinga na slobodnom tržištu. Lakersi su sada preko noći postali kandidati za titulu.

Svoju sreću takvim raspletom LeBron je izrazio na Instagramu gdje je uz fotografiju sebe i Davisa u dresu Lakersa napisao:

“AD dolazi! Idemo, brate! Ovo je samo početak.”

Sada su se pojavile i glasine da Lakersi kreću u lov na novu zvijezdu, kako bi dodatno ojačali šampionske ambicije.

Njihova meta je Kemba Walker, najbolji košarakaš Charlotte Hornetsa. Lakersi su sjajnom playmakeru spremni ponuditi četverogodišnji ugovor “težak” 140 miliona dolara.

Iako je Charlotte u mogućnosti ponuditi više novca (220 miliona dolara za pet godina), mnogi pretpostavljaju da neće propustiti priliku da se preseli u Kaliforniju te da se bori za šampionski prsten.

anthony daviskemba walkerlebron jameslos angeles lakers
KOMENTARI

KOMENTARI