Sport Centar

Lazić predložio: Ovu sezonu treba poništiti i od septembra krenuti “od nule”

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić smatra da bi najpoštenije bilo poništiti ovu sezonu ABA lige i od septembra početi novu "od nule".

Lazić predložio: Ovu sezonu treba poništiti i od septembra krenuti “od nule”

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić smatra da bi najpoštenije bilo poništiti ovu sezonu ABA lige i od septembra početi novu “od nule”.

ABA je samo jedno od takmičenja koje je suspendovano, uslijed pandemije koronavirusa, i za sad nema informacija kad bi moglo da bude nastavljeno.

U međuvremenu su se pojavile različite ideje kako bi trebalo riješiti postojeći problem. Jedna od njih je poništavanje, za šta se zalaže i kapiten Zvezde.

“Znam da će neko reći da ovo pričam zato što smo mi na trećem mjestu, ali i da sam na prvom, mislim da je najpoštenije da se ovo poništi. Pa, da kad sve ovo prođe, od septembra krenemo od nule, da vidimo šta i kako. Ponavljam, ne kažem to zato što smo treći. I da smo mi trenutno prvi, isto bih razmišljao”, rekao je Lazić u intervjuu za Sportski žurnal.

U trenutku prekida ostalo je da se odigra još jedno kolo ligaškog dijela, poslije čega bi uslijedio play-off.

Crveno-bijeli, aktuelni regionalni šampioni, u doigravanje bi sigurno ušli sa treće pozicije iza Budućnosti i lidera Partizana.

U potencijalnom polufinalu sastali bi se sa Podgoričanima.

ABA LIGA

branko lazickkcrvenazvezda
KOMENTARI

KOMENTARI

Obavijesti me o
avatar
wpDiscuz